Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

HANOJU

Hanoju Cacao poeder bio (250 Gram)

Hanoju Cacao poeder bio (250 Gram)

​HANOJU biologische cacaopoeder is afkomstig uit Peru, waar het wordt gefabriceerd onder zorgvuldige omstandigheden waardoor de pure cacao smaak wordt gegarandeerd.
€ 11,94 € 10,03
BEKIJKEN
Hanoju Cacao poeder bio (150 Gram)

Hanoju Cacao poeder bio (150 Gram)

HANOJU biologische cacaopoeder is afkomstig uit Peru, waar het wordt gefabriceerd onder zorgvuldige omstandigheden waardoor de pure cacao smaak wordt gegarandeerd.
€ 9,84 € 8,27
BEKIJKEN

Het familiebedrijf HANOJU werd in 2003 in Nederland opgericht en in 2011 uitgebreid met "HANOJU Deutschland GmbH". Het bedrijf kreeg zijn naam van zijn eerste product: het "Hawaiian Noni Juice". Een sap van de Nonivrucht, die bijzonder rijk is aan enzymen. Vandaag de dag biedt de productie meer dan 300 producten voor de groothandel, detailhandel en online handel in voedingssupplementen & superfoods. Het assortiment varieert van gedroogd fruit, bessen, zaden en grassen tot vruchtensappen, zouten, kook- en bakingrediënten, paddestoelen, algen en aminozuren.

Biologische kwaliteiten met een overtuigende prijs-kwaliteitverhouding
Originele Hanoju is een pionier als het gaat om het aanbieden van biologische producten. Wij voeren aloë vera sap, noni sap, chlorella, spirulina en de begeerde gojibes in gecertificeerde biologische kwaliteit.

Originele Hanoju voedingssupplementen zijn 100% vegetarisch. De omhulsels van onze capsules zijn gemaakt van zuivere plantaardige cellulose. De tabletten zijn ook puur plantaardig en worden goed verdragen, omdat ze weinig irriterende stoffen bevatten, vrij zijn van toegevoegde suiker, gluten of kunstmatige smaak-, kleur- en conserveringsmiddelen.

 

       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.