Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

CETAPHIL

Cetaphil Hydraterende creme 100 gram

Cetaphil Hydraterende creme 100 gram

Cetaphil Hydraterende Crème vermindert het natuurlijk vochtverlies van de huid en zorgt voor een snelle en duurzame hydratatie van de bovenste lagen van de opperhuid.
€ 13,99
BEKIJKEN

Al meer dan 70 jaar wordt Cetaphil aanbevolen door dermatologen en is daarom jouw partner bij een dagelijkse, gezonde huidverzorging. Vandaag de dag gebruiken miljoenen mensen over de hele wereld Cetaphil voor de verzorging van de kwetsbare en gevoelige huid. 

Missie  “Het leven verbeteren door een gezonde huid”

We geloven in de basis: reinigen & hydrateren. Ons assortiment bestaat dan ook uit milde huidreinigers en hydraterende crèmes. We houden het graag simpel, geen extra’s, zo behoudt jouw huid de juiste balans.

Cetaphil weet dat wanneer je huid gezond is, jij jezelf ook gezond voelt. Zorg daarom altijd voor een goede basis: reinigen & hydrateren. Dit aangevuld met een gezonde levensstijl zorgt voor een gezonde huid – wat weer in verbinding staat met een gezond leven!

Onze producten bieden ondersteuning voor de meest voorkomende huidaandoeningen zoals een droge en gevoelige huid, eczeem, psoriasis, rosacea en acne 

Waarom Cetaphil?

Geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid

Kan ter ondersteunig van een dermatologische behandeling worden gebruikt

Gepatenteerde formules gebaseerd op nieuwe, wetenschappelijke inzichten

Aanbevolen door dermatologen 

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.