Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

BIPHARMA

Van oudsher levert Bipharma het product Vitamine K concentraat – een hoog gedoseerde vitaminebereiding die wordt gebruikt ingeval van vitamine K-tekort of om de werking van bloedverdunnende geneesmiddelen (coumarinederivaten) te stoppen of als eenmalige startdosering bij neonaten in combinatie met borstvoeding. Al in 2003 kwam daar de Fytomenadiondrank FNA bij, door Bipharma als eerste in Nederland op de markt gebracht.  En nog steeds staan de beide producten op de assortimentslijst. Omdat de een liever in milliliters doseert (Fytomenadiondrank FNA) en de ander in druppels (Vitamine K concentraat).

Kaliumchloridedrank 75 mg/ml FNA is een product aan de andere kant van het spectrum in deze categorie. 
Het mineraal kalium speelt een essentiële rol bij het evenwicht tussen zuur en base in het lichaam, de isotonie en de elektrodynamische eigenschappen van de cel. Kaliumchloridedrank wordt verdund met water of vruchtensap ingenomen.

Buiten het dermatologiepakket heeft Bipharma een aantal oordruppels, mondspoelingen en de bekende Mixtura Resolvens in het assortiment. Mixtura Resolvens en de mondspoelingen - Natriumfluoridemondspoelingen van verschillende sterktes en Chloorhexidinemondspoeling 0,2% - worden geleverd met een maatdopje. Enkele producten zijn voorzien van een omdoosje met gebruiksaanwijzing. De volgende producten worden geproduceerd onder een FNA-licentie: Mixtura Resolvens, Zure oordruppels, Natriumfluoridemondspoeling 0,05% en 0,1%.

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.