Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

ANNEMARIE BÖRLIND

ANNEMARIE BÖRLIND | Speciale verzorging

ANNEMARIE BÖRLIND | met de extra producten van de speciale verzorging kun je voor de dag- en nachtverzorging van de ANNEMARIE BÖRLIND systeemverzorgingslijnen gericht producten aanvullen of vervangen.

De effectieve innovaties bieden een intensief verzorgende werking, toegesneden op uw persoonlijke huidtype.

EnergyNature 

EnergyNature System Pre-Aging is een exclusief door ANNEMARIE BÖRLIND ontwikkelde werkzame stof uit de stamcellen van de Zwartewoudroos. Het zorgt voor extra energie en extra uitstraling en beschermt bij voortijdige huidveroudering. Deze lijn bestaat uit pre-aging verzorgingsproducten voor een normale tot droge huid voor mensen vanaf 20 jaar. Een actieve leefstijl, stress en slapeloosheid gaan niet ongemerkt voorbij: vale huid, de eerste droogterimpeltjes en schaduwen rond de ogen zijn de ongewenste bijverschijnselen. Gebruik EnergyNature System Pre-Aging  en krijg een natuurlijk stralende teint!

LL Regeneration

Biologische factoren, maar ook gebrek aan slaap en stress verminderen het natuurlijke regeneratievermogen van de huid vanaf 30 jaar. De eerste tekenen van huidveroudering worden zichtbaar, de teint wordt matter en minder elastisch. De huid heeft nu gerichte, effectieve verzorging nodig die regenereert en het gebrek aan vitaliteit en elasticiteit aanvult. 

De systeemverzorgingsserie LL Regeneration is een dagbescherming dat gebruik maakt van LL-biocomplex. Dit complex is een combinatie van waardevolle, natuurlijke verzorgende stoffen bevordert de regeneratie en stimuleert aantoonbaar de cel vernieuwing. Voor een zichtbare strakkere en gerevitaliseerde huid.

AquaNature

Een mooie, soepele huid heeft vocht nodig: wanneer het watergehalte daalt, wordt de huid ruw en verschijnen er meer droogterimpeltjes. De huid boven de 30 heeft verzorgingsproducten nodig die vochtgebrek intensief tegengaan en vocht opslaan. Een goed gehydrateerde huid behoudt haar elasticiteit langer. 

De veganistische systeemverzorgingslijn AquaNature biedt verzorging met vochtreservoir bij de eerste rimpels en een vochtarme huid met behoefte aan regeneratie. Stamcellen van de papyrusplant en andere waardevolle, natuurlijke verzorgende substanties voorkomen droogterimpels en ondersteunen de elasticiteit van de huid. Voor een gladdere en stralende teint!

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.