Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

ALEPPO SOAP | Aleppo Zeep

Aleppo Zeep is de oudste zeepsoort ter wereld en wordt al meer dan 4000 jaar gemaakt. De naam van de zeep is afgeleid van de stad Aleppo, gelegen in Syrië. Door de natuurlijke samenstelling is de zeep volledig afbreekbaar en daarom milieuvriendelijk. Aleppozeep bevat dus geen synthetische ingrediënten of toegevoegde kleur- en geurstoffen, maar uitsluitend natuurlijke oliën. Deze oliën -olijfolie en laurierbesolie- zorgen samen voor een perfect reinigende en verzorgende zeep.

EIGENSCHAPPEN ALEPPOZEEP

De goede eigenschappen van Aleppo Zeep kunnen op verschillende manieren effectief bijdragen aan een gezonde huid en gezond haar. Aleppo Zeep is niet alleen nuttig als standaard verzorging en reiniging van de huid, maar de zeep kan ook een extra ondersteuning zijn bij een gevoelige en onrustige huid. Het zorgt voor een optimale bescherming en intensieve, maar zeer zachte reiniging van de huid. Daarnaast wordt de huid diep gevoed en gehydrateerd, dit geldt uiteraard ook voor de hoofdhuid.

WERKING ALEPPO ZEEP

Aleppo zeep staat erom bekend dat het niet alleen goed is voor je huid, maar ook voor je haar en het is zelfs als scheerschuim en tandpasta te gebruiken.

Laurierolie heeft een bacteriewerende werking en zorgt op deze manier voor een gezonde huid, fris haar en schone tanden. De zeep is door de olijfolie zeer verzorgend en laat de huid niet uitdrogen. Ook voor de gevoelige huid is Aleppo Zeep daarom zeer goed te gebruiken.

Ga je op vakantie? Neem dan eens een blok Aleppo zeep mee. Zo zorg je ervoor dat je niet alleen jezelf, maar ook je kleren op een simpele manier kan wassen!

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.