Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

ADVIES SOLGAR

Solgar Pure Gold

Solgar is sinds 1947 toonaangevend in voedingssupplementen. Een wetenschappelijk team van experts op het gebied van voeding en gezondheid is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de hoogwaardige formules; zij geven u de garantie dat elk Solgar product uitgebreid is gecontroleerd op zuiverheid, werkzaamheid, stabiliteit en veiligheid.

Eigen productie

Voor Solgar is kwaliteit het belangrijkste ingrediënt in de ruim 300 verschillende producten. Daarom produceert Solgar, als één van de weinige bedrijven, zelf de producten. Dit houdt veel meer in dan het verpakken van het eindproduct. Solgar houdt elke stap in eigen hand. Van de inkoop van de meest zuivere grondstoffen, het controleren van de kwaliteit, het ontwikkelen van formules, tot het controleren van elke stap in het productieproces. Om uiteindelijk een eindproduct te kunnen verpakken en wereldwijd te verzenden.

Donker glas

Voedingsstoffen kunnen oxideren en een interactie hebben met de verpakking. Daarom zijn de Solgar producten verpakt in donker glas. Donker glas laat vrijwel geen licht of lucht door, waardoor oxidatie wordt tegengegaan. Ook heeft glas geen interactie met de supplementen, zoals bij plastic verpakking vaak wel gebeurt. En, minstens zo belangrijk, het glas is recyclebaar en belast het milieu niet onnodig.

Geïsoleerde productieruimtes

Om garant te staan voor een constante versheid van de producten, produceert Solgar in kleine productieseries. Elke fase van het productieproces gaat gepaard met kwaliteitscontroles. Elke controle wordt gevolgd door een tweede controle, zodat geen stap verkeerd kan gaan.

Om u bovendien de zekerheid te geven dat de voedingssupplementen van optimale zuiverheid zijn, worden de voedingssupplementen en kruidenpreparaten in afzonderlijke, geïsoleerde ruimtes geproduceerd. Kruisbesmetting van de grondstoffen wordt hiermee vermeden en elke vorm van vervuiling wordt zo buiten de deur gehouden.

Voor Solgar is kwaliteit het belangrijkste ingrediënt

Voor alle adviezen en vragen kunt u ons bellen of mailen ►

WEBSHOP SOLGAR ►

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.