Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

Otrivin Baby Monodose Steriele Zoutoplossing Vanaf 0 Jaar -18x5ml

Otrivin Baby Monodose reinigt en bevochtigt de neusholten.

Otrivin Baby Monodose Steriele Zoutoplossing Vanaf 0 Jaar is een isotone zoutoplossing. Dit betekent dat de zoutconcentratie is aangepast om het neusje van je baby zachtjes te reinigen. De zoutoplossing is verpakt in 18 handige en hygiënische kleine flesjes. Otrivin Baby Monodose Steriele Zoutoplossing maakt overtollig slijm en korstjes zachter en dunner, waardoor deze makkelijk te verwijderen zijn.

Wettelijke benaming
Isotone zoutoplossing met 0,74% NaCl. Medisch hulpmiddel

Medisch hulpmiddel.

Samenstelling
Isotone, steriele zoutoplossing zonder bewaarmiddelen. Bevat 0,74% natriumchloride.

Gebruik
Geschikt voor baby's en kinderen vanaf 0 jaar. Kan twee- tot viermaal per dag gebruikt worden.

Fabrikant:
Novartis Pharma B.V.
Raapopseweg 1
6824 DP Arnhem

Buiten bereik en zicht van kinderen houden.
Niet bewaren boven de 25 graden Celcius.
Bewaren in de originele verpakking.  

 

Gebruik
Lees aandachtig de gebruiksaanwijzing voor gebruik. Dosering: Gebruikelijke frequentie: 2-4 maal per dag per neusgat. Bij gebruik om het neusje van zuigelingen of baby's te reinigen dient Otrivin Baby Aspirator gebruikt te worden meteen na gebruik van Otrivin Baby Monodose.

Bewaren
Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Niet te gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Het is aangeraden om medisch advies in te winnen alvorens het te gebruiken bij kinderen jonger dan 2 weken. Gebruik geen gebroken of beschadigd product. Dit product is enkel voor extern gebruik, niet injecteren. Na een recente neusoperatie eerst een arts raadplegen. Bewaren bij kamertemperatuur. Beschermen tegen hitte. Bewaren in de originele verpakking. Niet gebruiken na de uiterste houdbaarheidsdatum vermeld op de verpakking en voor geopende flesjes niet langer dan 12 uur na eerste opening.

€ 8,69 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 

       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.