Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

VSM Kind Arnikind Vallen en Stoten Gel 40 gr 0-6 Jaar

Vsm Arnikind Gel Kind 0-6 Jaar 40g

VSM Kind Arnikind Vallen en Stoten Gel 40 gr is een verzorgende eerste hulp gel die speciaal ontwikkeld is als eerste hulpmiddel voor kinderen vanaf 0 jaar. Leren kruipen, lopen, fietsen en spelen doe je met vallen en opstaan! De gel helpt de huid te verzorgen en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

Disclaimer
Voor gebruik de bijgevoegde gebruiksaanwijzing lezen.

Inhoud
40 GR

Samenstelling / ingrediënten 
Ingrediënten: Aqua, alcohol, Calendula officinalis extract, carbomer, Arnica montana extract, methylparabenen, sodium hydroxide, disodium EDTA. 

VSM Kind Arnikind Vallen en stoten gel is een verzorgende gel die speciaal is ontwikkeld als eerste hulpmiddel voor kinderen die met vallen en opstaan leren kruipen, lopen, fietsen en spelen.

 

Dosering
Gebruiksaanwijzing De gel twee tot drie maal per dag op de te verzorgen plekken aanbrengen en licht inmasseren. VSM Kind Arnikind Vallen en stoten gel is uitsluitend bestemd voor uitwending gebruik op de intacte huid.

Gebruik
De gel twee tot drie maal per dag op de te verzorgen plekken aanbrengen en licht inmasseren. De ingesmeerde huid kan eventueel afgedekt worden om vlekken in kleding te voorkomen.

Bewaren
Bewaren Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking, beneden 25°C. Na openen 12 maanden houdbaar. Gebruiksaanwijzing De gel twee tot drie maal per dag op de te verzorgen plekken aanbrengen en licht inmasseren. VSM Kind Arnikind Vallen en stoten gel is uitsluitend bestemd voor uitwending gebruik op de intacte huid.

Risicowaarschuwing
Arnikind Vallen en stoten gel is uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik op de intacte huid..

Lees de bijsluiter/handleiding

€ 13,59 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.