Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Rexona Invisible Ice Aerosol Anti-transpirant voor mannen 150ml

• NL’s no.1 deodorantmerk
• Onze beste bescherming ooit tegen anti-transpirantvlekken op kleding
• MotionSense™-technologie houdt je fris bij eke beweging
• Zuivere citrusgeur voor langdurige frisheid
• Tot 48 uur bescherming tegen zweet en lichaamsgeur
• Alcohol*-vrije formule

Smetteloos wit overhemd. Fris zwart T-shirt. Als het om anti-transpirant gaat, moet kleding net zo goed beschermd zijn als jij. Met Rexona Invisible Ice Anti-transpirant voor mannen is dat het geval. Sommige anti-transpirants vermengen zich met zweet en huidvet waardoor de kans op okselvlekken toeneemt. Deze anti-transpirant is anders. Hij is speciaal samengesteld om gele vlekken op witte kleding en witte op zwarte te verminderen. 
Deze anti-transpirant voor mannen beschermt tot 48 uur tegen zweet en lichaamsgeur, wat je ook doet. Gecombineerd met MotionSense™-technologie waardoor je frisheid krijgt terwijl je beweegt. Microcapsules blijven achter op je huid en breken open als je je beweegt, waardoor een frisse geur met citrusnoten en een zachte houtachtige basis vrijkomt. 
Zweet, vlekken en lichaamsgeur houden je niet tegen. Blijf koel en droog zonder over je kleding te piekeren. Je bent beschermd. 

Rexona. Laat je niet in de steek.

€ 4,29 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.