Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

O'Keeffe's Healthy Feet 91 grams Voetencreme healthy feet

O'Keeffe's Healthy Feet 91 grams Voetencreme healthy feet.

O'Keeffe’s Healthy Feet is een zeer effectieve vocht inbrengende voetencrème voor de extreem droge, gebarsten huid van de voetzolen. Deze geurloze, geconcentreerde formule, met een hoog gehalte aan glycerine, verzorgt de huid - binnen enkele dagen voel je het verschil.

• Gegarandeerd verlichting
• Voor extreem droge, gebarsten voetzolen 
• Absoluut reukloos
• Niet vet

Ingredienten
Aqua, Glycerin, Stearic acid, Sodium hydroxide, Dimethicone, Ceteth-10, Laureth-4, Allantoin, Paraffin, Hydroxypropyl methylcellulose, Octyldodecyl stearate, Diazolidinyl urea, Iodopropynyl butylcarbamate, Acrylates/acrylamide copolymer, Mineral oil, Polysorbate85

Gebruik
Voor het slapen gaan of na een bad/douche spaarzaam aanbrengen om de huid te exfoliëren. Gebruik voor het slapen gaan wordt sterk aanbevolen, omdat dit het meest effectieve moment is voor het hydrateren van de extreem droge huid.

Milde prikkeling bij het aanbrengen op een ernstig droge huid is normaal. Stop met het gebruik als extreme- of aanhoudende irritatie wordt ervaren. Deze geurloze, geconcentreerde formule, met een hoog gehalte aan glycerine, verzorgt de huid - binnen enkele dagen voel je het verschil!

O'keeffe's handcreme ►

O'keeffe's lip balm ►

O'Keeffe's Healthy Feet 91 grams Voetencreme healthy feet ►

O'keeffe's healthy feet ►

O'Keef­fe's Skin re­pair bo­dy lo­ti­on ►

O'keeffe's working hands tube ►

O'Keeffe's Healthy Feet Tube 85 g ►

€ 9,99 (incl. btw)
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.