Volg ons!
 •  

   

  M

  E

  R

  K

  E

  N

  A

  -Z

   

   

   

                           
                           

  A

  B 

  C

  D

  E

  F

  G

  H

    I

    J

  K

  L

  M

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  N

  O

  P

  Q

  R

  S

  T

  U

  V

  W

  X

  Y

  Z

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
       

Nutrilon Prefea Volledige Zuigelingenvoeding 1 800 gram

Nutrilon Prefea Volledige Zuigelingenvoeding 1 is een volledige zuigelingenvoeding op basis van melk, speciaal ontwikkeld voor de overgang van borst- naar flesvoeding of in combinatie met borstvoeding. Bevat DHA en GOS/FOS (9:1) en is geschikt van 0-6 maanden.

Wettelijke benaming
Babyvoeding

Disclaimer
Verpakt onder beschermende atmosfeer

Standaard portie
200 ML

Gebruik
Gebruiksaanwijzing Belangrijk: volg altijd deze gebruiksaanwijzing. Aan onjuiste bereiding en bewaring zijn risico’s voor de gezondheid verbonden. 1. Was je handen en zorg dat de fles en speen schoon zijn. 2. Breng water aan de kook. Laat het gekookte water afkoelen tot handwarme temperatuur en schenk de benodigde hoeveelheid in de fles. 3. Haal het bijgeleverde maatschepje losjes door het poeder en strijk het af aan het afstrijkrandje. 4. Voeg het juiste aantal maatschepjes toe aan het water in de fles. 5. Draai de dop op de fles en schud totdat het poeder helemaal is opgelost. 6. Controleer of de voeding niet te warm is door deze op de binnenkant van je pols te druppelen. 7. Bewaar het maatschepje in de verpakking. 8. Sluit na gebruik de verpakking en bewaar deze op een koele en droge plaats. Na opening is de inhoud maximaal 4 weken houdbaar. Let op! • Gebruik bereide voeding binnen één uur. • Gooi restjes voeding weg. Tip • Gekookt water kan, als het afgekoeld is, 24 uur afgesloten in de koelkast bewaard worden. Het water voor gebruik verwarmen in de magnetron of flessenwarmer.

Bewaren
Belangrijk: volg altijd deze gebruiksaanwijzing. Aan onjuiste bereiding en bewaring zijn risico’s voor de gezondheid verbonden. 1. Was je handen en zorg ervoor dat de fles en speen schoon zijn. 2. Breng water aan de kook. Laat het gekookte water afkoelen tot handwarme temperatuur en schenk de benodigde hoeveelheid in de fles. 3. Haal het bijgeleverde maatschepje losjes door het poeder en strijk het af aan het afstrijkrandje. Voeg het juiste aantal maatschepjes toe aan het water in de fles. 4. Draai de dop op de fles en schud krachtig verticaal totdat het poeder helemaal is opgelost (10 seconden). 5. Controleer of de voeding niet te warm is door deze op de binnenkant van je pols te druppelen. 6. Bewaar het maatschepje in de verpakking. Sluit na gebruik de verpakking en bewaar deze op een koele en droge plaats. Na opening is de inhoud maximaal 4 weken houdbaar. LET OP! • Gebruik bereide voeding binnen één uur. • Gooi restjes voeding weg. TIP • Gekookt water kan, als het af

Samenstelling / ingrediënten
Ingrediënten : Lactose (melk), gedemineraliseerd wei-eiwit (melk), magere melk, watervrij melkvet, plantaardige oliën (koolzaadolie, zonnebloemolie, kokosolie, high oleic zonnebloemolie), galacto-oligosachariden (melk), wei-eiwitconcentraat (melk), wei-eiwit (melk), fructo-oligosachariden, calciumfosfaat, visolie, emulgator (sojalecithine), kaliumchloride, olie van Mortierella alpina, natriumcitraat, kaliumcitraat, magnesiumchloride, cholinechloride, L-ascorbinezuur, calciumcarbonaat, taurine, natrium L-ascorbaat, inositol, ijzersulfaat, zinksulfaat, cytidine 5’-monofosfaat, uridine 5'-monofosfaatnatriumzout, DL-α-tocoferylacetaat, L-tryptofaan, L-carnitine, adenosine 5’-monofosfaat, inosine 5’-monofosfaatnatriumzout, nicotinamide, guanosine 5’-monofosfaatnatriumzout, calcium-D-pantothenaat, kopersulfaat, DL-α-tocoferol, cholecalciferol, retinylpalmitaat, thiaminehydrochloride, pyridoxinehydrochloride, riboflavine, mangaansulfaat, pteroylmonoglutaminezuur, kaliumjodide, fytomenadion, natriumseleniet, D-biotine, cyanocobalamine.

Allergie-informatie

Bevat: melk vis soja

Voedingswaarden
Deze waarden gelden voor het onbereide product.

 

Per 100 Milliliter  
Energie 276 Kilojoule (66 Kilocalorie)  
Caseïne 0.7 Gram  
Glucose 0.2 Gram  
Linolzuur 436 Milligram  
Vitamine B7 / Inositol 4.5 Milligram  
Alfa-linoleenzuur 81.6 Milligram  
Koper 39 Microgram  
waarvan suikers 7.1 Gram  
Vitamine B2 / Riboflavine 110 Microgram  
Vitamine B1 / Thiamine 50 Microgram  
Mangaan 8 Microgram  
Choline 12 Milligram  
Taurine 5.3 Milligram  
Wei-eiwit 0.7 Gram  
Kalium/Potassium 74 Milligram  
Calcium 57 Milligram  
waarvan verzadigd 1.7 Gram  
Vitamine H / Biotine 1.7 Microgram  
Vitamine A 53 Microgram  
Vitamine B5 / Pantotheenzuur 0.35 Milligram  
waarvan meervoudig onverzadigd 0.6 Gram  
Docosahexaeenzuur 11.3 Milligram  
Chloride 45 Milligram  
IJzer 0.52 Milligram  
Vitamine E 1.1 Milligram 0%
Arachidonzuur 12.3 Milligram  
Nucleotide 3.2 Milligram  
Magnesium 5.4 Milligram  
Vitamine B6 / Pyridoxine 0.037 Milligram  
Lactose 6.89 Gram  
Voedingsvezel 0.6 Gram  
Vitamine B12 / Cyano-cobalamine 0.22 Microgram  
waarvan enkelvoudig onverzadigd 1.2 Gram  
Vitamine C 8.3 Milligram  
Vitamine D 1.1 Microgram  
Vitamine B11 / Foliumzuur 11 Microgram  
Carnitine 1.6 Milligram  
Eiwitten 1.3 Gram  
Seleen 2 Microgram  
Koolhydraten 7.2 Gram  
Natrium 18.2 Milligram  
Zink 0.51 Milligram  
Vet 3.4 Gram  
Vitamine B3 / Niacine 0.43 Milligram  
Zout 0.05 Gram  
Fosfor 40 Milligram  
Jodium 12 Microgram  
Vitamine K 4.7 Microgram
€ 17,99 € 17,99 (incl. btw)