Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Nutrilon Pepti 2 800g

Nutrilon Pepti 2 is dieetvoeding met volledig geknipt koemelkeiwit. Dit betekent dat de koemelkeiwitten in deze voeding een speciale behandeling krijgen, ze worden in heel kleine stukjes geknipt. Zo herkent het lichaam ze niet als koemelkeiwit.

Wettelijke benaming
Babyvoeding

Standaard portie
200 ml

Samenstelling / ingrediënten
Ingrediënten : Maltodextrine, gehydrolyseerd wei-eiwit concentraat (MELK), plantaardige oliën (palmolie, koolzaadolie, kokosolie, zonnebloemolie), galacto-oligosacharide (MELK), tricalciumfosfaat, emulgator (mono- en digyceriden van in spijsvetten voorkomende vetzuren veresterd met citroenzuur), fructo-oligosacharide, kaliumchloride, trinatriumcitraat, VISolie, magnesiumwaterstoffosfaat, calciumcarbonaat, natriumchloride, cholinechloride, L-ascorbinezuur, taurine, natrium-L-ascorbaat, ijzersulfaat, inositol, DL-α-tocoferylacetaat, zinksulfaat, uridine 5’-monofosfaat natrium zout, cytidine 5’-monofosfaat, L-carnitine, adenosine 5’- monofosfaat, inosine 5’-monofosfaat natrium zout, nicotinamide, calcium D-pantothenaat, guanosine 5’-monofosfaat natrium zout, D-biotine, kopersulfaat, pteroylmonoglutaminezuur, retinylpalmitaat, DL-α-tocoferol, riboflavine, cyanocobalamine, thiaminehydrochloride, cholecalciferol, pyridoxinehydrochloride, kaliumjodide, mangaansulfaat, fytomenadion, natriumseleniet.

Allergie-informatie

  • Bevat: vis melk

Gebruik
1. Was je handen en zorg dat de fles en speen schoon zijn. 2. Breng water aan de kook. Laat het gekookte water afkoelen tot koude of handwarme temperatuur (ongeveer 37°C) en schenk de benodigde hoeveelheid in het flesje. 3. Haal het bijgeleverde maatschepje losjes door het poeder en strijk het af aan het afstrijkrandje. 4. Voeg het juiste aantal maatschepjes toe aan het water in het flesje. 5. Draai de dop op de fles en schud rustig totdat het poeder helemaal is opgelost (± 30 seconden). 6. Controleer of de voeding niet te warm is door deze op de binnenkant van je pols te druppelen. Is de temperatuur goed? Dan kun je het flesje geven. 7. Droog het schepje af en bewaar het aan de binnenkant van het deksel. 8. Druk op het handje bovenop het deksel zodat het deksel dichtklikt. Zo blijft het poeder vers. Let op! - Bereide voeding is niet langer dan één uur houdbaar. - Restjes voeding mag je niet opnieuw gebruiken.'' Tip Gekookt water kun je, als het afgekoeld is, nog 24 uur afgesloten in de koelkast bewaren. Voor gebruik kun je het afgekoelde water verwarmen in de magnetron of flessenwarmer.

Bewaren
Tip • Bereide voeding kan 24 uur afgesloten in de koelkast bewaard worden. Het kan koud gegeven worden of voor gebruik opgewarmd worden in de magnetron of flessenwarmer. Gebruiksaanwijzing Belangrijk: volg altijd deze gebruiksaanwijzing. Aan onjuiste bereiding en bewaring zijn risico’s voor de gezondheid verbonden. 1.Was je handen en zorg dat de fles en speen schoon zijn. 2.Breng water aan de kook. Laat het gekookte water afkoelen tot handwarme temperatuur en schenk de benodigde hoeveelheid in de fles. 3. Haal het bijgeleverde maatschepje (te vinden in het poeder) losjes door het poeder en strijk het af aan het afstrijkrandje. 4.Voeg het juiste aantal maatschepjes toe aan het water in de fles. 5.Draai de dop op de fles en schud totdat het poeder helemaal is opgelost. 6.Controleer of de voeding niet te warm is door deze op de binnenkant van je pols te druppelen. 7.Sluit na gebruik de verpakking en bewaar deze op een koele en droge plaats. Na opening is de inhoud maximaal 4 we

Voedingswaarden
Deze waarden gelden voor het onbereide product.

  Per 100 Milliliter  
Energie 285 Kilojoule (68 Kilocalorie)  
Eiwitten 1.6 Gram  
Vitamine B1 / Thiamine 51 Microgram  
Vitamine B2 / Riboflavine 112 Microgram  
Vitamine B5 / Pantotheenzuur 335 Microgram  
Vitamine B11 / Foliumzuur 8.4 Microgram  
Zink 0.51 Milligram  
Seleen 1.2 Microgram  
Taurine 5.3 Milligram  
Linolzuur 411 Milligram  
Glucose 0.3 Gram  
Lactose 2.9 Gram  
Zout 0.06 Gram  
Vitamine B12 / Cyano-cobalamine 0.18 Microgram  
Vitamine C 9.2 Milligram  
Chloride 42 Milligram  
Koper 41 Microgram  
Carnitine 1.2 Milligram  
Vitamine B7 / Inositol 3.4 Milligram  
Wei-eiwit 1.6 Gram  
Calcium 63 Milligram  
Koolhydraten 8.1 Gram  
Kalium/Potassium 78 Milligram  
IJzer 1 Milligram  
Maltodextrine 0.3 Gram  
Vitamine A 59 Microgram  
Vitamine E 1.1 Milligram  
Vitamine B6 / Pyridoxine 41 Microgram  
Vitamine H / Biotine 2.1 Microgram  
Alfa-linoleenzuur 75 Milligram  
Docosahexaeenzuur 9 Milligram  
waarvan suikers 3.6 Gram  
Fosfor 37 Milligram  
Magnesium 5.5 Milligram  
Nucleotide 3.2 Milligram  
Arachidonzuur 9 Milligram  
Vitamine D 1.4 Microgram  
Vitamine K 5 Microgram  
Natrium 25 Milligram  
Vet 3.1 Gram  
Choline 10 Milligram  
waarvan verzadigd 1.4 Gram  
waarvan meervoudig onverzadigd 0.5 Gram  
Voedingsvezel 0.6 Gram  
Vitamine B3 / Niacine 0.89 Milligram  
Mangaan 11 Microgram  
Jodium 12 Microgram  
waarvan enkelvoudig onverzadigd
€ 39,99 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.