Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Lucovitaal Orthopedisch Bamboe Matras 90 x 200 x 5 cm

Lucovitaal Bamboe topmatras

Slechts beperkt leverbaar. OP=OP

Het Lucovitaal Bamboe topmatras is anti-allergisch en heeft een afritsbare bamboe hoes die tevens wasbaar is. Het topmatras heeft een ongekend ligcomfort en past zich volledig aan uw lichaam aan. Slapen wordt weer genieten!

Het extra corrigerende Bamboe topmatras neemt de druk weg op belastende drukpunten van het lichaam waardoor de ruggenwervel recht komt te liggen. De knieën, rug, schouders, heupen en spieren worden tijdens de slaap ontlast waardoor u een optimale slaaphouding heeft en de kwaliteit van uw nachtrust wordt verbetert. Het topmatras biedt uitkomst bij mensen met artrose en gewrichtsklachten. 

De Bamboe hoes voelt zacht aan, is anti-allergisch en werkt als een airconditioning. Door het aanpassingsvermogen voelt deze in de winter warm aan en in de zomer lekker koel. Bamboe droogt zeer snel en hierdoor regelt het de ventilatie en de vochtigheid van het matras optimaal. U kunt het matras ook gebruiken om de instap van uw bed te verhogen. Te plaatsen over uw huidige matras om het ligcomfort direct te verbeteren. Het topmatras is te beslapen op beide kanten. Door deze regelmatig om te draaien zorgt u voor een lange levensduur.
 
•    Geschikt voor mensen met 
spier-, gewrichts- en artroseklachten 
•    Anti-allergisch
•    Ontlast de zenuwbanen en bloedvaten
•    Optimale ondersteuning van de slaaphouding

De Bamboe hoes kan op 30 graden worden gewassen. Let op: Het Bamboe topmatras niet wassen.

Het topmatras zit vacuüm verpakt. Voor eerste gebruik het topmatras goed laten luchten. Na 24 uur heeft het zich gevuld met lucht en is het topmatras klaar voor gebruik. Het topmatras niet wassen of buiten in de regen leggen om te luchten. Gebruik indien gewenst een extra hoeslaken om vervuiling te voorkomen.

 

Topper - Beoordeling door Jurina

Kwaliteit /Prijs

Ik had eerst een voor mijzelf nu dus ook voor mijn man. Hij vindt het ook een super matras. Slaapt heerlijk een aanrader  (Geplaatst op 21-06-2019)

zeer goed matras - Beoordeling door renatavdb

Kwaliteit/ Prijs

Ik heb dit matras voor mijn moeder gekocht. Omdat zij lichamelijke klachten heeft sliep een gewoon matras niet goed maar sinds zij dit matras gebruikt zijn haar klachten aanzienlijk verminderd.  (Geplaatst op 19-06-2019)

Top matras - Beoordeling door F

Prijs/ Kwaliteit

Super fijn matras  (Geplaatst op 14-06-2019)

Heerlijke matras - Beoordeling door Jurina

Prijs/ Kwaliteit

Heb één matras voor mij gekocht. Matras slaapt heerlijk heb ook bamboe kussen. Lekker slapen
Heb direct ook een voor mijn man gekocht. Matras komt morgen zien er naar uit,
Geen spijt van de koop. Beveel het aan.  (Geplaatst op 12-06-2019)

Top matras - Beoordeling door F

Kwaliteit/ Prijs

Slaapt goed, en blijft ook goed  (Geplaatst op 07-06-2019)

€ 199,95 € 79,99 (incl. btw)
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.