Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

GILLETTE® FUSION5™ PROSHIELD® MANUAL SCHEERMESJES ( 3)

De Gillette Fusion5™ ProShield navulmesjes zijn de beste mesjes van Gillette. De beschermende strips vóór en na de mesjes vormen een schild tegen irritatie tijdens het scheren. Deze strips laten een lubricatielaagje achter dat beschermt tegen irritatie. Producteigenschappen: ProShield Beschermende Strips vóór en na de mesjes, vormt een schild tegen irritatie; 5 fijnere, scherpere mesjes voor minder haperingen en schokkende bewegingen* en een ongelooflijk comfort; en een precisietrimmer aan de achterzijde voor de afwerking.

De mesjes Fusion5™ Proshield passen op alle Fusion5™ en ProGlide scheersystemen.

Gillette Fusion ProShield Chill Scheermesjes hebben 5 anti-frictiemesjes voor een scheerbeurt die je nauwelijks voelt. Voor en achter de mesjes bevinden zich beschermende strips die de huid beschermen tegen irritatie tijdens het scheren en de huid afkoelen. De precisietrimmer op de achterkant is geweldig voor moeilijk bereikbare zones en om je gezichtshaar te stylen. Met één navulmesje kun je je een maand lang scheren, voor een langdurig, zacht en glad gevoel.

Gillette Fusion ProShield Chill Scheermesjes 3 stuks

€ 24,95 € 21,21 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.