Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Bional Zee Magnesium Calcium 40ca

Zorg voor je spieren met Bional Natuurlijk Zee Magnesium

Om lekker te kunnen bewegen, zijn je spieren en zenuwen essentieel. Het mineraal magnesium helpt je spieren om optimaal te blijven functioneren. Daarom is er Bional Natuurlijk Zee Magnesium. Deze formule bevat magnesium, calcium en de vitamines B6 en B11. Bional Natuurlijk Zee Magnesium ondersteunt de werking van je spieren en zenuwstelsel1,2, is goed voor de gemoedstoestand1 én draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid1,3,4.

Natuurlijk magnesium, gewonnen uit de zee

Bional Natuurlijk Zee Magnesium bevat magnesium uit een 100% natuurlijke bron: de zee. Het magnesium in deze formule wordt dus niet synthetisch geproduceerd, maar volledig uit de zee gewonnen. Bional Natuurlijk Zee Magnesium is één van de weinige voedingssupplementen met uitsluitend magnesium uit natuurlijke bron.

Wat doet Bional Natuurlijk Zee Magnesium?

Bional Natuurlijk Zee Magnesium bevat magnesium en calcium. Deze mineralen zijn speciaal geselecteerd om je spieren en zenuwen optimaal te ondersteunen. Het magnesium is goed voor de werking van je zenuwstelsel en spieren en ondersteunt een goede gemoedstoestand. Het calcium helpt je spieren goed te functioneren en ondersteunt het behoud van sterke botten. Daarnaast bevat Bional Natuurlijk Zee Magnesium de vitamines B6 en B11, die net als magnesium bijdragen aan de vermindering van vermoeidheid.

Neem dagelijks 2 capsules in met een groot glas water.

Tips

• Zorg voor een goede afwisseling tussen inspanning en ontspanning.
• Kies voor een actieve leefstijl: ga bijvoorbeeld eens met de trap in plaats van de lift, parkeer je auto iets verder weg, of haal je boodschappen op de fiets.
• Zorg voor goede ventilatie, thuis én op het werk. De buitenlucht geeft energie.

€ 10,23 € 10,23 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.