Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Bional Magnesium Calcium 40ca

Zorg voor je spieren met Bional Magnesium

Om lekker te kunnen bewegen, zijn je spieren en zenuwen essentieel. Het mineraal magnesium helpt je spieren om optimaal te blijven functioneren. Daarom is er Bional Magnesium. Bional Magnesium is goed voor de werking van je spieren en zenuwstelsel, en draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid.

Magnesium en calcium voor de werking van je spieren

Je spieren werken door zich samen te trekken en weer te ontspannen. Een voedingssupplement zoals Bional Magnesium kan de werking van je spieren ondersteunen: het levert magnesium én calcium ter ondersteuning van je spieren.

Wat doet Bional Magnesium?

Bional Magnesium bevat magnesium en calcium. Deze mineralen zijn speciaal geselecteerd om je spieren en zenuwen optimaal te ondersteunen. Het magnesium is goed voor de werking van je zenuwstelsel en spieren, en het calcium helpt je spieren goed te functioneren en ondersteunt het behoud van sterke botten. Daarnaast bevat Bional Magnesium Vitamine B2, dat net als magnesium extra energie geeft bij vermoeidheid en de werking van je zenuwen ondersteunt.

Neem 3 maal daags 1 capsule voor de maaltijd in, met water. Na verloop van tijd kun je overgaan op een dosering van 2 capsules per dag.

Tips

• Zorg voor een goede afwisseling tussen inspanning en ontspanning.
• Kies voor een actieve leefstijl: ga bijvoorbeeld eens met de trap in plaats van de lift, parkeer je auto iets verder weg, of haal je boodschappen op de fiets.
• Zorg voor goede ventilatie, thuis én op het werk. De buitenlucht geeft energie.

€ 10,23 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.