Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Bepanthen Zalf Beschermende 50g

Bepanthen Zalf beschermend

Ondersteunt het natuurlijke huidherstel.

Samenstelling
Aqua, lanolin, paraffinum liquidum, petrolatum, panthenol, prunus dulcis, cera alba, cetyl- en stearylalcohol, ozokerite, glyceryl oleate, lanolin alcohol.

Gebruik
Aanbrengen op:
Een schrale, ruwe huid. 
Zeer droge gevoelige huid voor irritatie (door invloeden van buitenaf.
Kwetsbare huidplekken.
Rode babybilletjes.

Niet boven de 25°C bewaren.
Buiten bereik van kinderen houden.

Bepanthen Beschermende Zalf draagt bij aan de bescherming van de droge, ruwe en kwetsbare huidplekken. De zalf zonder parfum, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en parabenen legt een beschermend laagje op de huid, maar sluit deze niet af. De hoge concentratie dexpanthenol draagt bij aan de ondersteuning van het natuurlijke herstelproces van de huid.

Gebruik:

Indicatie
Schrale, droge, ruwe huid Wangen, lippen, ellebogen, knieën, voeten, knokkels en vingers Verantwoorde nazorg van de huid

Gebruik
Bij schrale, zeer droge, ruwe huid: naar behoefte enkele malen per dag aanbrengen op de huid. Bij zeer droge huidplekken gevoelig voor irritatie door invloeden van buitenaf: naar behoefte enkele malen aanbrengen. Regelmatig gebruik zorgt voor een beschermend laagje op de huid. Voor herstellende nazorg van de huid: dagelijks enkele malen aanbrengen op betreffende delen van de huid. Algemeen: bij gebruik op voeten, goed laten intrekken en niet op blote voeten lopen in verband met gevaar op uitglijden. Bij rode babybilletjes: bij elke luierwisseling op de tere babyhuid aanbrengen ter verzorging en bescherming. Dagelijks gebruik helpt de huid van rode billetjes te herstellen. Verzorging en verzachting van tepels: tijdens de borstvoedingsperiode na elke voeding aanbrengen. Vóór het voeden eventuele overtollige resten zalf afvegen, het is echter niet nodig de tepels vooraf te wassen. Voor verantwoorde nazorg van de huid: dagelijks enkele malen aanbrengen op betreffende delen van de huid.

Bewaren
Niet boven de 25°C bewaren. Uiterste gebruiksdatum Gebruik Bepanthen Zalf niet meer na de datum die op de vouwdoos is vermeld achter ‘Bij voorkeur te gebruiken voor eind:’ en op de tube achter, ‘exp.’.

BIJSLUITER ►

€ 8,75 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.