Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

10 Redenen waarom je moet starten met Aloë Vera

We hebben  een lijst opgesteld waarom je moet starten met Aloë Vera.  Onze webshop Curaloe Aloe Vera ►

Aloë Vera kan het immuunsysteem verbeteren en helpt je fit te blijven

Tijdens deze koude dagen is het belangrijk om je gezondheid en immuunsysteem goed op peil te houden. Wetenschappelijke studies laten zien hoe sterk de Polysacharide van Aloë Vera het immuunsysteem kunnen reguleren en hoe de Polysacharide een tumor remmende functie kunnen hebben. In andere woorden, de Aloë Vera gel help het immuunsysteem weer terug op peil te brengen en tegelijkertijd kan de gel helpen om kanker tumoren te bestrijden. De Aloë Vera helpt niet alleen het immuunsysteem te verbeteren, het versterkt ook de zenuwen zodat er beter omgegaan kan worden met stres. Aloë Vera bestaat uit twintig verschillende typen animo acids welke noodzakelijk zijn voor het lichaam en de eigen synthese. Mineralen zoals calcium, natrium, ijzer, kalium, chroom, magnesium, mangaan, koper en zink zijn terug gevonden in de plant. Anderzijds bestaat Aloë Vera ook nog uit de Vitamine A, B1 B2, B6, B12, C en E, foliumzuur en niacine. Sommige van deze vitaminen zijn niet van hoge kwaliteit voor het menselijk lichaam, maar deze supplementen moeten we wel regelmatig binnen krijgen door middel van ons voedsel. Daarom adviseren we een dagelijkse dosis Aloë Vera sap. 


 Wij van Curaloe hebben onze eigen Aloë Vera Health Juice bestaande uit Pure Aloë Vera gel. 

Aloë Vera stimuleert de spijsvertering en kan het cholesterolgehalte verlagen en de darmflora reinigen

Wie kent het niet, het opkomende oncomfortabele gevoel in je buik na de vakantie. Je voelt je vol en traag door al het heerlijke eten. In deze situatie kan Aloë Vera je erg goed helpen! Aloë Vera kan na regelmatig gebruik het lichaam helpen om het spijsverteringsstelsel te reinigen. Het regelmatig drinken van pure Aloë Vera sap kan de darmflora helpen te verbeteren. Aloë Vera heeft natuurlijke en ontgiftende vaardigheden, dit leidt bij regelmatige inname tot een gevoel van gezonde darmen. Daarnaast hebben de Polysacharide in de Aloë Vera plant een helende werking op veel spijsverteringsstoornissen. Het internet is een bron van informatie omtrent Aloë Vera. Zo kan Aloë Vera volgens het internet helpen bij Curatieve Syndrome, maag zweren, de ziekte van Crohn en andere spijsverteringsstoornissen. Het verbetert daarnaast de kwaliteit van het bloed en helpt de chemische samenstelling in evenwicht te brengen zodat het cholesterol en de cholesterolwaarde (wanneer het niveau van de bloedwaarde te hoog is) verminderd wordt. 

Voor bovengenoemde klachten raden wij onze Aloë Vera Health Juice aan. 

Aloë Vera kan huidproblemen verminderen

Aloë Vera kan erg goed helpen bij huidziekten. Of het nu gaat acne, eczeem, dermatitis of psoriasis: Aloë Vera voedt en kan de huid genezen. Het sap van de Aloë Vera koelt en hydrateerd de huid en kan de irritatie van een huidziekte verlichten. Indien je last hebt van een huidziekte dan adviseren wij je om pure Aloë Vera sap te drinken en Pure Aloë Vera gel op de gebieden te smeren waar de huidziekte zich bevind.


Wij van Curaloe raden onze All-purpose crème met Pure Aloë Vera aan bij huidziekten. 

Aloë Vera voedt en versnelt de wondgenezing

Helaas zijn we niet beschermd tegen wondjes, iedereen heeft er wel eens last van! Om het tempo van een genezingsproces van een wond te versnellen is het raadzaam om Aloë Vera gel in huis te hebben. Personen die brandwonden behandelen met Aloë Vera genezen drie dagen sneller dan personen die de brandwonden behandelen met zilversulfadiazine (een crème). Aloë Vera Gel heeft twaalf natuurlijke stoffen die bekend zijn om ontstekingen te remmen zonder bijwerkingen. Wanneer de Aloë Vera indroogt, trekt het weefsel samen en sluit het de wond. Als de wond gesloten is blijft het vrij van bacteriën en vuil. Doordat Aloë Verä het wondweefsel voedt wordt het genezingsproces versteld. Voor de mond en het tandvlees kan ook Aloë Vera worden gebruikt, het houdt het tandvlees gezond en kan tandbederf voorkomen. 

Onze webshop Curaloe Aloe Vera ►
Wij raden onze Body gel met 95% Pure Aloe Vera aan voor een sneller herstel van wonden. 

Aloë Vera kan helpen bij gewrichtsziekten

De eerste dagen van het nieuwe jaar wil je zonder mobiliteit problemen als gevolg van pijnlijke gewrichten doorkomen. Omdat je tijdens de drukke dagen gewoon op de automatische piloot doorgaat is de pijn na alle feestdagen nog steeds aanwezig. Aloë Vera kan je dan helpen! Aloë Vera gel heeft twaalf natuurlijke supplementen waarvan is aangetoond dat deze ontstekingen remmen zonder bijwerkingen. Deze supplementen ondersteunen de gewrichten en spieren zodat je mobiliteit niet in gevaar komt! Klik hier voor de bron

Aloë Vera kan helpen bij reuma en atherosclerose en kan de kans op een hartaanval verkleinen.

Reuma en arteriosclerose zijn gerelateerd aan elkaar. Beide zijn ziekten die kunnen leiden tot een hartaanval. Aloë Vera kan "vettig bloed" in het lichaam reduceren waardoor het bloed meer zuurstof kan transporteren. Dit verminderd de kans op een hartaanval of beroerte. Aloë Vera kan daarnaast de hoge bloeddruk verlagen. Wanneer je Aloë Vera sap regelmatig drinkt, verhoogt het je weerstand en kun je de kans op ziekte verkleinen. Niemand wil gelijk ziek zijn in 2017 toch? Klik hier voor de bron

Aloë Vera kan rimpels helpen te voorkomen

Aloë Vera is een van de meest gebruikte ingrediënten in hoogwaardige huidverzorgingsproducten. Niet zonder reden: het is een prachtig medicijn voor de huid! Aloë Vera hydrateerd, voedt en kalmeert de huid. Daarnaast helpt Aloë Vera bij het genereren van nieuw huid weefsel. Met behulp van de voedingswaarden van Aloë Vera kan bij dagelijks gebruik vergrijzing van de huid worden bestreden! Iedereen verdient het toch om een compliment te krijgen over zijn of haar frisse en jonge uiterlijk! 


Om rimpels te voorkomen raden wij onze Anti-rimpel crème aan die uit 50% Pure Aloë Vera bestaat. 

Aloë Vera voedt en beschermt de huid

Koude dagen creëren een probleem voor de huid. De huid wordt droog en kan barsten. Aloë Vera verhoogt de fibroblast-functie. Fibroblasten zijn kleine cellen die verantwoordelijk zijn voor de vorming van collageen en hebbende de functie om te helpen bij het verlichten van lichte brandwonden, snijwonden, schaafwonden en huidirritaties. Aloë Vera is een goed middel om de wond te dekken, het sluit de wond en versterkt de bloedtoevoer naar de wond zodat het sneller geneest. Aloë Vera staat bekend als een middel dat derdegraads brandwonden kan genezen en zonder littekens kan herstellen. Het herstel van de verbrandde huid zou normaal gesproken met littekens gepaard gaan.


Om de huid van uw totale lichaam te hydrateren raden wij onze Body lotion aan. 

Aloë Vera kan ontstekingen stoppen

Aloë Vera is een bewezen oplossing voor de verlichting van ontstekingen. Aloë Vera is effectief zowel voor intern als extern gebruik. Degenen die Aloë Vera sap drinken gedurende twee weken merken gewoonlijk een significante vermindering van ontstekingsverschijnselen. Natuurlijk, als anti-inflammatoire voedingsmiddelen (rood vlees, melk, suiker, witte bloem, gefrituurd, etc.) gebruikt blijven worden zal de Aloë Vera de ontsteking niet kunnen ontdoen. Aloë Vera wel helpen om een gezondere levensstijl aan te nemen! Aloë Vera is het middel om gezond het nieuwe jaar in te gaan! 

Aloë Vera kan de levensverwachting verhogen

Een ander goed voornemen voor komend jaar het zorg dragen voor je gezondheid! Een Duitse studie bewijst dat de inname van ruw of bewerkte Aloë Vera de levensverwachting van een persoon verhoogt met tien procent. Daarnaast is er een positief effect te zien bij het gebruik van Aloë Vera en leeftijd gerelateerde ziekten. Bij alle groepen die Aloë Vera gebruikten werd een minder dodelijk leukemie geconstateerd. Bovendien zijn er geen bijwerkingen opgetreden bij het nemen van Aloë vera, dus geniet van je leven en de mooie momenten en neem Aloë Vera! Klik hier voor de bron

Wil je meer informatie over Aloë Vera en onze producten, neem dan een kijkje in onze webshop

Bekijk nog meer voordelen van Aloë Vera in de video.

Onze webshop Curaloe Aloe Vera ►

 

 

 

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.