Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen 
Etos Folder

DESINFECTERENDE SPRAY & DESINFECTERENDE HANDGELS | CLEANIUM

Desinfectiespray 500 ml met 80% Alcohol

Desinfectiespray 500 ml met 80% Alcohol

Desinfectie Spray 80 % Alcohol bevat Isopropanol. Deze alcohol desinfectispray is een gebruiksklare vloeistof op basis van gedenatureerde ethylacohol. De vloeistof is geschikt voor desinfectie van (kleine) oppervlakken (70% variant) en desinfectie van oppervlakken, (intacte) huid en instrumenten (80% variant).
Desinfectiespray 300 Cleanium 500 ml

Desinfectiespray 300 Cleanium 500 ml

Desinfectiespray. Gebruiksklaar desinfectie middel op basis van waterstofperoxide en perazijnzuur. Krachtig oxiderend, diepreinigende werking. Zelfwerkend. Werkzaam tegen een groot aantal micro-organismen (bacterien (w.o. Legionella, MRSA), gisten, schimmels, virussen). Bevat geen chloor of chloorcomponenten. Laat geen residuen achter. 

Om infectieziekten te voorkomen zijn goede persoonlijke hygiëne en een goede hygiëne in huis van belang. Uit onderzoek blijkt dat het gebruik van desinfecterende middelen in huis niet beter is dan het gebruiken van water en zeep zoals een allesreiniger. Bij ziekte of bij een verhoogd risico op infecties, bijvoorbeeld na een operatie, kan het gebruik van desinfecterende producten thuis wel nuttig zijn. Volg in die situatie het advies van uw arts of specialist op.

Als u desinfectantia gebruikt, let dan goed op de gebruiksaanwijzing op het product. De effectiviteit van desinfectantia hangt af van de inwerktijd. Te korte inwerktijd zorgt er vaak voor dat een desinfectie niet slaagt. Ook (te veel) verdunnen met water kan leiden tot een minderde werkzaamheid. Verdun een product alleen als dit op de verpakking staat volgens de handleiding.

Daarnaast zijn nog verschillende situaties van invloed op de werkzaamheid. De temperatuur en vooral de aanwezigheid van bijvoorbeeld huidschilfers, etensresten, planten resten, enzovoort. Door contact hiermee kan de werkzaamheid van het middel minder worden. Daarom is het belangrijk voor het desinfecteren schoon te maken met water en zeep of allesreiniger. Extra voordeel hiervan is dat een deel van de micro-organismen al bij het schoonmaken verdwijnen.

 

       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.