Dr Schar Crispbread glutenvrij (150 Gram)
Glutenvrije biscuits met melkchocolade
De Engelse klassieker De perfecte combinatie van de fijnste melkchocolade en een koekje vol ballaststoffen.
Ingredienten
Melkchocolade 29% - cacao 35% min. (suiker, cacaoboter, VOLLE MELKPOEDER 17%, cacaomassa 10%, MAGERE MELKPOEDER 4%, emulgator: SOJA LECITHINE, natuurlijk aroma), maïszetmeel, plantaardige olie, rietsuiker, maïsmeel, SOJAMEEL, SOJAZEMELEN, boekweitmeel, suikerbietstroop, gemodificeerd tapiocazetmeel, zout, rijsmiddelen: ammoniumbicarbonaat en natriumbicarbonaat.
Kan sporen van soja bevatten.
Melkchocolade 29% - cacao 35% min. (suiker, cacaoboter, VOLLE MELKPOEDER 17%, cacaomassa 10%, MAGERE MELKPOEDER 4%, emulgator: SOJA LECITHINE, natuurlijk aroma), maïszetmeel, plantaardige olie, rietsuiker, maïsmeel, SOJAMEEL, SOJAZEMELEN, boekweitmeel, suikerbietstroop, gemodificeerd tapiocazetmeel, zout, rijsmiddelen: ammoniumbicarbonaat en natriumbicarbonaat.
Kan sporen van soja bevatten.
| Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram | |||
| Energie / kJ |
|
||
| Energie / kCal |
|
||
| Eiwit totaal |
|
||
| Koolhydraten totaal |
|
||
| Suikers |
|
||
| Voedingsvezel |
|
||
| Vet totaal |
|
||
| Vet verzadigd |
|
||
| Zout |
|
||
Als tussendoortje.
Fabrikant:
Dr. Schär AG / SPA,
Winkelau 9, 39014 Burgstall (BZ)
Italie





