Terrasana Sushi gember bio (190 Gram)
Sushi gember
Deze flinterdunne plakjes ingelegde gember gebruik je als bijgerecht bij sushi, samen met wasabi en sojasaus. Japanners eten sushi gember tussen de hapjes sushi door, omdat gember smaken neutraliseert. Zo komt ieder stukje sushi optimaal tot zijn recht. Sushi gember is ook lekker bij een salade, op een broodje of een (vega) hamburger. We gebruiken eersteklas biologische gember uit het paradijselijke Fiji: eilanden met één van de schoonste bodems ter wereld.
Ingredienten
gember*, rietsuiker*, azijn*, water, zout, citroenzuur
* = van biologische landbouw (NL-BIO 01)
Herkomst: Fiji
Voedingswaarde per 100 gram
Energie (kJ) | 435 | kJ |
Energie(kcal) | 102 | kcal |
Eiwit totaal | 0,8 | g |
Koolhydraten totaal | 24,4 | g |
Suikers | 16,0 | g |
Vet totaal | 0,2 | g |
Vet verzadigd | 0,1 | g |
Voedingsvezel | 1,7 | g |
Zout | 0,9 | g |
Droog en donker bewaren.
Fabrikant
Terrasana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden