Lima Tamari 50% minder zout bio (500 Milliliter)
Tamari is een kostbare smaakmaker die gretig gebruikt wordt in de natuurlijke keuken omdat hij een rijke, complexe smaak geeft. De Tamari 50% Less Salt bevat de 50% minder zout in vergelijking met andere sojasauzen op de markt en speelt in op de wensen va
Ingredienten
water, SOJABONEN*, zeezout 6,7%, alcohol*, zuurteregelaar: melkzuur, rijstazijn*, A. oryzae
*van biologische teelt (NL-BIO-01)
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 340 kJ / 81 kcal |
Vet | 0 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren | 0 g |
waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 4.1 g |
waarvan suikers | 0 g |
Vezels | 0 g |
Proteïnen | 7.5 g |
Zout | 6.7 g |
Gebruik
Tamari gebruik je bij het koken en aan tafel om stoofpotjes, pastabouillon, soep, wokgroenten, slasausjes, marinades, wokgerechten… op smaak te brengen. Tamari doet het uitstekend bij rijstazijn, look, gember en mosterd.
Fabrikant
Lima NV
Groendreef 101
9880 Aalter
België