Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

ETOS WINKEL ASSEN | FRANCHISE DROGIST

Onze winkel folder met alle acties en aanbiedingen ►

Etos Kloosterveen is een franchise onderneming van Etos Nederland. Etos is met haar ruim 550 winkels één van de grootste drogisterijketens van Nederland. Daarnaast wordt Etos nu al meerdere jaren als de beste drogisterijketen van Nederland gezien. Met haar goede service en goede prijs-kwaliteitverhouding verdient Etos deze plek.

Sinds 2005 zijn wij gevestigd in Assen. Wij streven er naar om een prettige winkelomgeving te creëren. U kunt bij Etos kloosterveen terecht voor al uw gezondheidsvragen en beauty-tips.

Onze medewerksters worden door middel van trainingen en cursussen opgeleid om u te voorzien van deskundig advies. Wij voorzien u van persoonlijk advies, zodat u de producten gebruikt die bij u aansluiten. Want wanneer u zich goed voelt, dan ziet u er ook goed uit. En dat beseffen wij ons bij Etos  en daar dragen wij graag aan bij!

Etos Kloosterveen streeft ernaar om de goede service en prijs-kwaliteitverhouding te waarborgen. Niet alleen worden topmerken aangeboden voor een aantrekkelijke prijs, maar het assortiment bevat ook Etos eigen merk. Van Etos eigen merk zijn al meer dan 1300 producten beschikbaar. Dit brede assortiment wordt al jaren gewaardeerd door consumenten, zoals u.

U bent van harte welkom in onze winkel aan de Rondgang in Assen. ( in de wijk Kloosterveen )

Zoek op merk van A-Z:     

A       B       C       D       E       F       G       H       I       J       K       L       M  

 N       O       P       Q       R       S       T       U       V       W       X       Y       Z   

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.