Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Weleda Wilde Rozen Aroma Shower Love Douchegel 200ml

Een huidstrelend zachte douchecrème met de rijke olie van de Chileense wilde roos, fijne sesamolie en de lieflijke geur van Damascus-rozen uit Turkije en Bulgarije. Ideaal om je lichaam wat extra aandacht te geven. Geschikt voor alle huidtypes, ook voor de droge en gevoelige huid.  

Werking:
De olie uit de rozenbottels van de wilde rozen uit Chili is bijzonder rijk aan essentiële vetzuren, waaronder omega-3 vetzuren. Dankzij deze olie activeert Wilde Rozen Verwendouche de opbouwende processen van de huid en ondersteunt zij haar natuurlijke herstelvermogen. Uit dermatologische tests blijkt dat de douchecrème het vochtgehalte van de huid in balans houdt.  

Ingredienten
Water/Bronwater, Sesamolie, Coco-Glucoside, Alcohol, Disodium cocoyl glutamaat, Glycerine, Carrageen, Kokosvetzuurglutamaat, Rosa Mosqueta-olie, Rozenextract, Xanthaan, Melkzuur, Compositie van natuurlijke etherische oliën, Limoneen, Linalool, Citronellol, Geraniol, Citral, Eugenol.

Gebruik:
Je kunt de mild schuimende Wilde Rozen Verwendouche met een washandje, een spons of gewoon met je handen over je lichaam verdelen. Spoel daarna af en geniet van de rijke rozengeur. Omdat de douchecrème het natuurlijke beschermlaagje van je huid niet aantast maar aanvult kun je er gerust elke dag mee onder de douche.  

Wanneer speciaal?

als je huid onder de douche gemakkelijk uitdroogt   

als je huid soms gevoelig reageert op doucheproducten    

als je je lichaam wat extra aandacht wilt geven en wilt verwennen

Tip: Het douchemoment is ideaal om stijve schouders even los te maken. Draai kleine cirkels met je schouders. Eerst naar achteren, dan naar voren. Trek tot slot je schouders even helemaal op en laat ze dan naar beneden vallen.  

Tip: Neem vlak voor het naar bed gaan een douche met Wilde Rozen Verwendouche om daarna heerlijk rozig te gaan slapen.  

Ingredienten:

Rosa mosqueta-olie (olie van de zaden van de rozenbottel) verzorgt de huid met essentiële vetzuren, ondersteunt haar regeneratievermogen en verbetert de elasticiteit van de huid.

Sesamolie voedt en verzorgt de huid, bevat een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren en vitamine E (natuurlijke anti-oxidanten en radicalenvangers).

Suikertenside maakt vettig vuil los, helpt dit verwijderen en zorgt voor een milde schuimvorming.

Wasactieve aminozuur reinigt de huid mild, zorgt voor schuimvorming en geeft in combinatie met suikertenside de huid een zacht, aangenaam gevoel.

Melkzuur werkt vochtregulerend en brengt de zuurgraad van de huid in balans, zodat het beschermende vermogen van de zuurmantel verbetert.

Alcohol uit suikerbieten, fruit en graan werkt als oplosmiddel bij het maken van extracten en werkt conserverend.

Glycerine gemaakt van plantaardige oliën, werkt consistentiegevend, maakt de substantie glad en regelt daarnaast de opname en afgifte van water in de huid.

Carrageen (extract uit rode alg) werkt als consistentiegever en verbetert het huidgevoel.

Xanthaan, een product van micro-organismen, werkt als een natuurlijk verdikkingsmiddel en stabiliseert de emulsie.

Water dient ter verdunning.

Compositie van natuurlijke etherische oliën waaronder etherische olie van de Damascus-roos, verzorgt de huid intensief, werkt als geurstof en heeft een conserverende werking.

€ 6,99 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.