Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Weleda Voetbalsem 75ml

Deze verfrissende balsem helpt bij vermoeide of transpirerende voeten en remt eeltvorming en blaren. Met de subtiele geur van rozemarijn, lavendel en een vleugje sinaasappel.  

Werking: 
Wolwas en leemaarde nemen het vocht van je voeten op waardoor ze droog blijven, mirre vitaliseert en Calendula zuivert de huid. Wolwas en olijfolie verzorgen en beschermen. Etherische oliën van rozemarijn, lavendel en sinaasappel verfrissen en doen eventuele vermoeidheid van de voeten als sneeuw voor de zon verdwijnen.  

Gebruik: 
Bij vermoeide of branderige voeten neem je eerst een voetenbadje (of was je de voeten) en wrijft ze daarna in. Om eelt, blaren of transpirerende voeten te voorkomen, wrijf je de voeten 's morgens na het wassen in - het liefst als de huid nog iets vochtig is. Heb je al eelt, neem dan een voetbad waar een dopje Citrus Verfrissingsolie aan is toegevoegd. De olie maakt de verhoornde huid zacht, zodat je het eelt na tien minuten grotendeels kan verwijderen met puimsteen. Wrijf de voeten na afloop goed in met Voetbalsem.  

Wanneer speciaal?

Als je vermoeide, branderige voeten hebt na een dagje winkelen    

Als je eeltvorming wilt voorkomen      

Wanneer je voeten snel transpireren

Als je tijdens een wandeltrektocht blaren wilt voorkomen  

Tip: Een puimsteen helpt simpel en goedkoop bij het weghalen van eelt en is voor enkele euro's te koop bij de drogist. Goed voor jarenlang gebruik.  

Ingredienten:

Extract van mirre vitaliseert en geeft impulsen aan de vormingsprocessen in de huid.

Extract van Calendula zuivert de huid.

Olijfolie werkt verzorgend en is rijk aan onverzadigde vetzuren.

Bijenwashydrolysaat werkt als emulgator en wordt verkregen door verzeepte bijenwas met loog (kaliumhydroxide) te behandelen.

Wolwas heeft de hoogste waterbindingscapaciteit van alle natuurlijke vetten zonder de huid uit te drogen. Ook beschermt het de huid.

Leemaarde (betonit) werkt vochtbindend en als zwelstof en reinigt en ontvet de huid.

Verzeepte bijenwas is een emulgator en wordt verkregen door bijenwas te behandelen met het loog natriumhydroxide.

Water dient ter verdunning.

Alcohol uit suikerbieten en granen werkt als oplosmiddel bij het maken van extracten en werkt conserverend.

Compositie van natuurlijke etherische oliën waaronder lavendel, rozemarijn en sinaasappel. Werkt als geurstof en heeft een conserverende werking.

Ingredients (INCI): Water (Aqua), Alcohol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Lanolin, Magnesium Aluminum Silicate, Fragrance (Parfum)*, Commiphora Myrrha Extract, Hydrolysed Beeswax, Sodium Beeswax, Calendula Officinalis Flower Extract, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Coumarin*. *from natural essential oils

€ 10,49 € 10,49 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.