Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Vogel Atrosan 120tb

Vogel Atrosan 120tb

Atrosan Tabletten van A.Vogel* is een traditioneel kruidengeneesmiddel, geschikt om te gebruiken bij milde gewrichtspijn en reumatische pijn door onder andere artrose, jicht, artritis en fibromyalgie. 

A.Vogel Atrosan is een natuurlijke pijnstiller voor de gewrichten en bevat een hoge concentratie Harpagophytum. De tabletten kunnen gerust langdurig gebruikt worden.

- Natuurlijke pijnstiller voor gewrichten
- Bij reumatische pijn, zoals pijn bij artrose en artritis
- Sterk geconcentreerd
- Langdurig te gebruiken
- Met bewezen effectief ingrediënt

Waarschuwingen en gebruiksbeperkingen
Niet te gebruiken als je allergisch bent voor planten van de familie van de Harpagophytum of voor een van de stoffen in dit geneesmiddel, bij intolerantie voor bepaalde suikers. Ook niet te gebruiken bij zweer in maagdarmkanaal of twaalfvingerige darm en bij hart- of vaatziekten. Bij verergering van symptomen of geen verbetering binnen 4 weken, raadpleeg een arts. Dit middel is niet bedoeld voor personen jonger dan 18 jaar.

Dosering
Dosering: 1 -Max. Dagdosering: 2 -Leeftijd: vanaf 18 jaar

Indicatie
Toepassing: Traditioneel kruidengeneesmiddel

Gebruik
Gebruik: tijdens maaltijd de tablet in zijn geheel doorslikken met wat water -Gebruiken bij: Traditioneel kruidengeneesmiddel ter verlichting van milde gewrichtspijn en reumatische pijn. -Niet gebruiken bij: Gewrichtspijn gepaard met roodheid,koorts of zwelling. Niet gebruiken bij zweer in maagdarmkanaal of twaalfvingerige darm, bij hart- of vaatziekten. Intolerantie bepaalde suikers. Bij verergering symptomen of geen verbetering binnen 4 weken, raadpleeg arts. -Bezoek dokter: Als u de spier of het gewricht nauwelijks kunt bewegen. Als niet duidelijk is waar de pijn door komt, zeker als u daarbij medicijnen gebruikt. Bij bonkende pijn. Bij zenuwpijn, zoals een hernia. Als rugpijn uitstraalt naar één been. Bij pijn die binnen 48 uur niet minder wordt of juist verergert. Bij tintelingen in armen of benen, of in de handen. Als u bij het bewegen pijn in de kuiten heeft, die na enkele minuten rust weer overgaat. Als u rug- of buikpijn heeft en daarbij koorts heeft.Als het gewricht warm, rood en gezwollen is. Als u naast gewrichtspijn ook koorts heeft. Wanneer de vorm van het gewricht er vreemd uitziet. Als de pijn na 1-2 weken nog bestaat. Als u de pijn in meerdere gewrichten tegelijk heeft. -Bij zwangerschap: Nee -Bij borstvoeding: Nee

Bewaren
Bewaren beneden 25 graden in de oorspronkelijke verpakking.

BIJSLUITER ►

€ 37,99 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.