Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Therme Badolie Lavendel 100ml

Provence Lavender Bath Oil 100ml

Geniet van een ontspannend bad met de Therme Provence Lavender Badolie en laat deze waardevolle extracten in deze badolie hun werk doen. Tijdens het warme bad verdampen de werkzame stoffen uit de etherische oliën. Deze essentiële stoffen worden via inademing en via de huid opgenomen in uw lichaam waar ze hun heilzame werking kunnen doen. 

De waardevolle honing, royal jelly, zonnebloemextracten olie hebben een intensieve verzorgende werking op de huid zodat deze na gebruik van de Provence Lavendel badolie zacht en soepel aanvoelt. 
De geurige lavendel werkt ontspannend wanneer je gespannen bent. De spieren ontspannen zich en je komt helemaal tot rust.

Lavendel

De geur van Lavendel staat erom bekend dat het de zenuwen kalmeert, het is opbeurend én brengt de geest weer in balans. Decennia lang wordt de geur van deze bloem gebruikt om de innerlijke harmonie te herstellen en depressieve gevoelens te onderdrukken. 

€ 7,95 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.