Volg ons!

The­ra­pe­arl Neck wrap

The­ra­pe­arl Neck wrap

De Therapearl Neck Wrap is ontworpen met een extra brede achterkant enzijkant om zowel de rug als de schouders te bedekken.

Druppel- en knoeivrij

Hypoallergeen

TheraPearl producten kunnen zowel koud als warm worden gebruikt. Het is een manier omzonder medicijnen pijn en ontstekingen te verminderen. Het helpt o.a. bij hoofdpijn, gewrichtspijn,Migraine, spierpijn en vele andere pijnen.

In tegenstelling tot andere producten (bevroren erwten, ijsverpakkingen of warme handdoeken)zal TheraPearl niet lekken of druppelen. TheraPearl is niet ruw en blijft zacht voor de huid. Deproducten van TheraPearl zijn gemaakt van duurzaam, maar fl exibel, plasti c. TheraPearl voeltcomfortabel aan op het lichaam of gezicht, zelfs wanneer het bevroren is. De verpakkingen zijngeurloos en kunnen gereinigd worden met milde zeep en water voor herhaaldelijk gebruik.Handig, netjes en makkelijk mee te nemen, TheraPearl is perfect na een krachti ge training,een stressvolle dag op kantoor, bij pijnlijke spieren of gewrichten. Iedereen kan TheraPearlgebruiken, jong en oud!

 

€ 23,44 (incl. btw)
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.