Volg ons!

Therapearl Multi-Zones Hot-Cold Kompres 19,1 cm x 11,4 cm

Therapearl Multi-Zones Hot-Cold Kompres 19,1 cm x 11,4 cm

Compact en draagbaar, Therapearl Multizones is zacht en buigzaam omcomfortabel te gebruiken over je hele lichaam.

Therapearl Multi-Zones Hot-Cold Kompres 19,1 cm x 11,4 cm is zacht en buigzaam om comfortabel te gebruiken over je hele lichaam. Het kompres draagt bij aan het verminderen van pijn en ontstekingen, zonder medicijnen. Het kompres kan worden gebruikt bij onder andere hoofdpijn, gewrichtspijn, migraine, spierpijn en vele andere pijnen.

Druppel- en knoeivrij

Hypoallergeen

TheraPearl producten kunnen zowel koud als warm worden gebruikt. Het is een manier omzonder medicijnen pijn en ontstekingen te verminderen. Het helpt o.a. bij hoofdpijn, gewrichtspijn,Migraine, spierpijn en vele andere pijnen.

In tegenstelling tot andere producten (bevroren erwten, ijsverpakkingen of warme handdoeken)zal TheraPearl niet lekken of druppelen. TheraPearl is niet ruw en blijft zacht voor de huid. Deproducten van TheraPearl zijn gemaakt van duurzaam, maar fl exibel, plasti c. TheraPearl voeltcomfortabel aan op het lichaam of gezicht, zelfs wanneer het bevroren is. De verpakkingen zijngeurloos en kunnen gereinigd worden met milde zeep en water voor herhaaldelijk gebruik.Handig, netjes en makkelijk mee te nemen, TheraPearl is perfect na een krachti ge training,een stressvolle dag op kantoor, bij pijnlijke spieren of gewrichten. Iedereen kan TheraPearlgebruiken, jong en oud!

 

€ 15,27 € 12,99 (incl. btw)
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.