Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Sudocrem Sudocrem 400g

Sudocrem Hypo-allergeen 400 gr beschermt, verzacht en helpt bij een rode en kwetsbare huid. De crème helpt bij luieruitslag en rode billetjes en beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf. De bijzondere samenstelling van Sudocrem maakt het een uniek product. Het ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Naast luieruitslag is Sudocrem ook geschikt voor het hele gezin, zoals bij een ruwe, schrale en prikkelende huid en borst- en tepelverzorging.

Wettelijke benaming
Sudocrem

Gezondheidsinformatie
Sudocrem beschermt, verzacht en helpt bij een rode en kwetsbare huid.Sudocrem beschermt, verzacht en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Het helpt tegen rode billetjes. Daarnaast helpt Sudocrem ook bij een ruwe, schrale en geprikkelde huid. Het is ook geschikt bijborst en tepelverzorging. Het maakt de huid weer glad en zacht.

Samenstelling / ingrediënten
Ingrediënten: aqua, paraffinum liquidum, zinc oxide, paraffin, lanolin, cera microcristallina, sorbitan sesquioleate, benzyl benzoate, cera alba, benzyl alcohol, linalyl acetate, propylene glycol, benzyl cinnamate, lavender oil, citric acid, BHA.

Waarschuwingen en gebruiksbeperkingen
Uitsluitend voor uitwendig gebruik, vermijd contact met de ogen

Bewaren
Aanbrengen bij iedere luierwisseling.

Sudocreme,  sudocream

€ 10,99 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.