Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

SOLGAR GEAUTHORISEERD

Solgar producten zijn verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten.

Solgar producten zijn bij ons online beschikbaar. Om u de garantie te geven dat de producten online daadwerkelijk Solgar producten zijn en volledig voldoen aan de Nederlandse wetgeving vermelden  wij het Solgar e-tailer logo op onze website. 

Het kiezen van het multi-vitaminen/mineralen complex dat het beste bij u past is afhankelijk van vele factoren, zoals bijvoorbeeld uw leeftijd, levensstijl, de mate van fysieke inspanning, uw dieet en eventueel medicijngebruik. Vind u het moeilijk om te bepalen welke multi bij u past? Wij helpen u op weg.

Het NZVT is een zekerheidsysteem dat topsporters moet garanderen dat de door hen gebruikte supplementen absoluut vrij zijn van dopinggeduide stoffen. Fabrikanten kunnen hun supplementen per productiepartij (batch to batch) laten analyseren op de afwezigheid van dopinggeduide stoffen.

Een lijst van alle onderzochte producten is in te zien via het internet: http://antidoping.nl/nzvt. U treft geen Solgar producten aan op de lijst. Solgar heeft een assortiment van ruim 350 producten. Van deze producten worden relatief kleine hoeveelheden per keer geproduceerd, waardoor van de meeste van onze producten elke 3 tot 6 weken een nieuwe partij beschikbaar komt, die vervolgens opnieuw zou moeten worden geanalyseerd. Ook omdat Solgar geen producten in het assortiment heeft met dopinggeduide stoffen, kiezen wij er voor om niet deel te nemen aan dit initiatief. 

WEBSHOP SOLGAR ►

 

 

 

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.