Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Schwarzkopf Poly Blonde Coupe De Soleil OmegaPlex Haarverf M1

Stralend blond haar voor een zomerse look 

Poly Blonde van Schwarzkopf is al vele jaren gespecialiseerd in kwalitatieve en verzorgende haarkleuringsproducten. Zo is ook de Coup de Soleil Super met recht een uitstekend en handig product voor het blonderen en kleuren van uw haar. Met deze haarkleuring kunt u eenvoudig subtiele nuances aanbrengen in uw kapsel en uw haar voorzien van enkele of vele highlights. Laat het zomergevoel maar komen! 

Een professioneel ogende coupe de soleil hoeft niet meer te worden gedaan door een hairstylist, maar kunt u zelf in uw eigen tijd doen. De verpakking Schwarzkopf Poly Blond Coupe de Soleil Super bevat alle benodigde hulpmiddelen. Naast de haarkleuring wordt ook een haarkapje en borsteltje geleverd.

Deze haarkleuring licht het haar op tussen de 4 en 6 tinten. Indien u lichtere kleurnuances wenst, is er ook de Schwarzkopf Poly Blonde Coue de Soleil Light verkrijgbaar die het haar 2 tot 4 tinten oplicht. 

Geschikt voor middenblond tot middenbruin haar. 
Het is aan te raden om bij lang haar 2 verpakkingen haarverf te gebruiken. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

€ 14,99 € 7,50 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.