Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

SCHWARZKOPF CREME RE-NATURE MAN MIDDEN-BLOND TOT MIDDEN-BRUIN

Geef uw grijs wordende haren de oorspronkelijke kleur terug

Als u merkt dat uw natuurlijke haarkleur langzamerhand ongewenst verandert, zou u dit proces graag willen stoppen. U kunt dit verloop nu gemakkelijk omkeren; na 3 behandelingen ziet u al resultaat.

De professionals van Schwarzkopf hebben een eenvoudige oplossing ontwikkeld voor dit probleem in de vorm van het revolutionaire product Schwarzkopf Crème Re-Nature. Uw natuurlijke haarkleur kunt u daarmee veilig behouden. Het haar zal geleidelijk aan weer teruggebracht worden in de oorspronkelijke tint.

Schwarzkopf Re-Nature is uitgebracht in de kleurstelling dark en medium. Dit product betreft Schwarzkopf Creme Re-Nature Man Medium. Het uiteindelijke resultaat van Re-Nature is gebaseerd op de individuele haarstructuur. Re-Nature Man Medium van Schwarzkopf is bedoeld voor mannen die van oorsprong de haarkleur middenblond tot middenbruin hebben. De variant Medium is overigens ook verkrijgbaar voor vrouwen.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

€ 16,00 € 16,00 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.