Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

L'OREAL BOTANICALS SAFFLOER SOFTNESS SALVE 100 ML

SAFFLOER

SOFTNESS SALVE 100ML

IDEAAL VOOR DROOG HAAR

Botanicals Rich Infusion Softness Salve combineert ons botanisch complex van soja en kokosolie met een rijke infusie van Saffloer.

Een verfijnde geur met oriëntaalse accenten. We combineerden Saffloer met Oosterse basisnoten van amber, vanille en kasjmierhout. Neem je haar mee op een aromatische reis! 

De textuur? Een lichte, parelwit crème dat fluweelzacht aanvoelt. 

RESULTATEN

Botanicals Rich Infusion Softness Salve verzorgt de lengten en de punten van het haar, elk moment van de dag, zonder het te verzwaren. 

ONZE BELOFTES

<ul style="font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: normal; font-size: 14px; font-family: Raleway, sans-serif; letter-spacing: 0.35px;"><li>Onze Softness Salve is vrij van siliconen, parabenen en kunstmatige kleurstoffen. </li></ul>

BEAUTY TIPS

Breng een kleine hoeveelheid van de Botanicals Softness Salve op de lengtes van vochtig haar aan om te voeden & te verzachten, of op droog haar om het onder controle te brengen. Geniet van een ontspannende, frisse geur. Niet uitspoelen.

€ 9,99 € 9,99 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.