Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Rexona Turbo Aerosol Anti-transpirant voor mannen 150ml

• Anti-transpirant met MotionSense™: hoe meer je beweegt, hoe beter het beschermt.
• Een pittige, kruidige geur.

Rexona Men Turbo biedt 48 uur bescherming tegen transpiratie, wat er ook gebeurt. De anti-transpirant deodorantspray houdt het zweet onder controle en heeft tegelijkertijd een aangename geur. Deze Rexona deodorant bevat een pittige, kruidige geur en is speciaal ontwikkeld voor het mannelijk lichaam. Zo ben je 48 uur lang bestand tegen transpiratie. Rexona Men Turbo is een ijzersterke topper onder de deodorants en is uiterst betrouwbaar.
Een Rexona anti-transpirant kan de aanmaak van zweet verminderen. Door de alcohol in sommige varianten kan het actieve bestanddeel sneller drogen waardoor er een aangenaam, koelend effect ontstaat. Dit geeft je direct een fris gevoel. Anti-transpiranten en deodoranten zijn er in vier hoofdvarianten: sprays, sticks, rollers en crème. Sprays drogen snel, zijn gebruiksvriendelijk en zijn handig. Ook kun je ze gemakkelijk meenemen. Deze Rexona Men Turbo is daarom een uitstekende keus.

€ 2,59 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.