Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Rexona Sensitive Roll-on Anti-transpirant voor vrouwen 50ml

• NL’s no.1 deodorantmerk 
• Anti-transpirant voor vrouwen ontwikkeld om je fris en actief te houden 
• MotionSense™-technologie houdt je fris terwijl je beweegt 
• Tot 48 uur bescherming tegen zweet en lichaamsgeur 
• Alcohol*-vrij 

Neem jouw dag weleens een omweg? Naar de sportschool? Naar de kroeg? Naar een spontane ontmoeting met vrienden? Blijf beschermd wat de dag ook brengt. Omarm het verwachte en het onverwachte met Rexona Sensitive Roll-on Anti-transpirant voor vrouwen. Ontwikkeld met MotionSense™-technologie om je te helpen beschermen als je manier van leven meer vraagt van je anti-transpirant.  
MotionSense™-microcapsules blijven achter op de huid en breken open door wrijving - jij beweegt, zij barsten open. Elke keer, laten ze een explosie van mannelijke sandalwood-, patchouli- en vanillegeur vrij. Deze anti-transpirant voor vrouwen biedt tot 48 uur lang bescherming tegen zweet en lichaamsgeur. Blijf bewegen met bescherming waarop je kunt vertrouwen.  
Voel de langdurige frisheid en geniet van de onverwachte wendingen die je dag neemt. Doe wat extra oefeningen in de sportschool. Wees als eerste in de kroeg. Wees spontaan.  

Rexona. Laat je niet in de steek.  

€ 1,99 € 1,99 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.