Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Rexona Quantum Dry Aerosol Anti-transpirant voor mannen150ml

• NL's no.1 deodorantmerk 
• Anti-transpirant aerosol die geactiveerd wordt door beweging
• Activerende geur met frisse citrus, specerijen en houttonen
• Met MotionSense™-technologie
• Langdurige bescherming - tot 48 uur - tegen zweet en lichaamsgeur
> • Alcohol*-vrij

Als je in die actieve flow zit, gaat elke beweging vanzelf. Maar je grenzen verleggen kan moeilijk zijn: op zoek naar een nieuw persoonlijk record of daar komen waar je wil zijn. Om verder te komen, heb je een boost nodig. Met Rexona Quantum Dry Anti-transpirant voor mannen krijg je een shot energie en frisheid als je dat het hardst nodig hebt.
De stimulerende geur van citrus, specerijen en houttonen in deze anti-transpirant voor mannen geeft je een extra zetje. MotionSense™-technologie geeft frisheid bij elke beweging. MotionSense™-microcapsules blijven achter op je huid en breken open bij beweging waardoor een zuivere, frisse geur vrijkomt. Elke stap en sprint wordt beantwoord met een activerende boost. En met bescherming die tot 48 uur duurt, staan zweet en lichaamsgeur je niet in de weg. Je kunt gaan waar je naartoe wil en dan nog een stukje verder.
Voel je fris. Voel je energiek. Voel je klaar voor alles. 

Rexona. Laat je niet in de steek.

€ 3,89 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.