Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Rexona Invisible Aqua Aerosol Anti-transpirant voor vrouwen 150ml

• NL's no.1 deodorantmerk 
• Women’s anti-transpirant voor vrouwen met drievoudige bescherming tegen vlekken
• Blijf fris terwijl je beweegt met MotionSense™-technologie
• Schoon gevoel en lichte geur 
• Tot 48 uur bescherming tegen zweet en lichaamsgeur 
• Alcohol*-vrij

Lopend naar het werk en dansend de avond door. Een outfit kiezen die het allemaal aankan, is niet eenvoudig Wel eenvoudig is het kiezen van een anti-transpirant voor vrouwen die tegen alles is opgewassen: Rexona Invisible Aqua Anti-transpirant.
Het allerbeste accessoire? Geen witte vlekken. Sommige anti-transpirants kunnen zweet en natuurlijk huidvet vermengen waardoor de kans op vlekken onder de oksels wordt vergroot: witte vlekken op zwarte kleding en gele vlekken op witte kleding. Niet met deze formule. Het minimaliseert vlekken, dus je hoeft niet lang na te denken over wat je draagt. 
En je hoeft ook niet lang na te denken over bewegen. MotionSense™-technologie microcapsules blijven achter op je huid en breken open bij beweging waardoor een geurexplosie vrijkomt. Door de langdurige bescherming krijg je geen natte plekken, alleen een frisse, lichte geur die tot 48 uur blijft.
Draag wat je wilt. Beweeg wanneer je wilt. Je weet dat je beschermd bent. 

Rexona. Laat je niet in de steek.

€ 4,49 € 3,37 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.