Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Rexona Cotton Dry Aerosol Compressed Anti-transpirant voor vrouwen 75ml

• NL’s no.1 deodorantmerk
• Houdt je fris en droog zodat je met zelfvertrouwen kunt bewegen 
• MotionSense™-technologie om fris te blijven bij elke beweging 
• Langdurige - tot 48 uur - bescherming tegen zweet en lichaamsgeur
• Alcohol*-vrij
• Compressed 75 ml aerosol spuitbus gaat gemiddeld net zo lang mee als een 150 ml verpakking

Rexona® Cotton Dry voor vrouwen is speciaal samengesteld om je het zelfvertrouwen te geven dat je nodig hebt om in beweging te blijven. Als je tot het uiterste gaat is comfort net zo belangrijk als kracht. Daardoor krijg je het zelfvertrouwen om verder te gaan en nog een tandje bij te zetten. Je vindt beide in Rexona Cotton Dry Compressed Anti-transpirant aerosol voor vrouwen.
Rexona anti-transpirant voor vrouwen is ontwikkeld om elke stap die je zet bij te houden en te werken wanneer je dat het hardst nodig hebt. Elke beweging activeert onze MotionSense™-technologie, microcapsules die openbreken waardoor een explosie van bloemengeur vrijkomt - fris, droog en zacht: net zoals katoen. Dus hoe meer je beweegt, hoe beter je je beschermd voelt. 
In een compressed 125 ml spuitbus die net zo lang meegaat als een gemiddelde 250 ml aerosol – maar dan zonder het extra verpakkingsmateriaal. Beter voor het milieu, gewelding voor wanneer je in beweging bent.
De hele dag beschermd tegen zweet, de hele dag beschermd tegen lichaamsgeur: allemaal in een alcoholvrije formule. Voel je comfortabel. Voel je sterk. Zelfvertrouwen is alles wat je nodig hebt. 

Rexona. Laat je niet in de steek.

*ethyl alcohol

€ 4,79 € 3,59 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.