Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Rexona Active Shield Aerosol voor vrouwen 150ml

•Met MotionSense, hoe meer je beweegt hoe beter het beschermt
•Is een frisse, effectieve anti-transpirant deodorant
•48 uur bescherming, daar kun je op vertrouwen
•Rexona Active Shield is een frisse en zeer effectieve anti-transpirant die in harmonie werkt met je lichaam en welke langdurige bescherming biedt bij elke beweging die je maakt.

Rexona Women Active Shield is een frisse en zeer effectieve anti-transpirant die in harmonie werkt met je lichaam en welke langdurige bescherming biedt bij elke beweging die je maakt. De deodorant is speciaal ontwikkeld voor vrouwen, om de hele dag krachtig te beschermen tegen geurtjes, ongeacht waar je mee bezig bent. Bescherm je huid en kleding 48 uur lang tegen transpiratievocht en -geur met deze Rexona Women Active Shield Deodorant Spray.
De anti-transpirant deodoranten van Rexona zijn speciaal ontwikkeld om net zo hard te werken als jij. Rexona heeft zich gespecialiseerd in transpiratie en alles wat ze daarover te weten komen leidt tot productinnovaties. Zo is de Motionsense-technologie van Rexona geïnspireerd door jóúw bewegingen. Of je nu aan het hardlopen bent, een sprintje moet trekken om de trein te halen of een belangrijke afspraak hebt, je kan er altijd op vertrouwen dat je met de Motionsense-technologie van Rexona de beste bescherming tegen zweet hebt. MotionSense werkt als volgt: na aanbrengen van de deodorant blijven de MotionSense micro-capsules op het huidoppervlak zitten. De capsules breken zodra je beweegt, waardoor ze direct berscherming bieden en zorgen voor een frisse geur.
Bij gewone deodoranten en anti-transpiranten verdwijnt de geur en bescherming in de loop van de dag omdat het product door de lichaamstemperatuur en zweet verdampt. Deze deodorant van Rexona is de enige die voortdurend extra bescherming laat losbarsten. Zo kan jij nog meer doen, zonder de belemmering van transpiratiegeur!

€ 4,35 € 3,26 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.