Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Pre­va­lin Al­ler­stop hooi­koort­s­ta­blet­ten 21 stuks

Pre­va­lin Al­ler­stop hooi­koort­s­ta­blet­ten

Prevalin Allerstop behoort tot de groep van de zogenaamde antihistaminica. Dit zijn middelen tegen overgevoeligheidsreacties. Bij seizoensgebonden en niet-seizoensgebonden ontsteking van het neusslijmvlies gekenmerkt door een verstopte neus, niezen en afscheiding (allergische rhinitis). Allergische oogbindvliesontsteking (bij 12 jaar en ouder). Bij langdurige (chronische) huiduitslag met hevige jeuk en vorming van bultjes (urticaria) van onbekende oorzaak.

Werkzame stof: cetirizinedihydrochloride 10 mg.

Toepassing: Bij hooikoorts en vergelijkbare allergische reacties.

Gebruik

Gebruiken bij: Voor de verlichting van neus- en oogklachten die verband houden met seizoengebonden en niet seizoengebonden allergische rhinitis en/ of aanhoudende huiduitslag met hevige jeuk en vorming van bultjes (galbulten) waarvan de oorzaak onbekend is (urticaria).
Niet gebruiken bij: Intolerantie bepaalde suikers. Voor gebruik arts raadplegen bij nierfunctiestoornissen, moeite met plassen of epilepsie. Bij allergietest 3 dagen voorafgaand stoppen met gebruik. Niet i.c.m. alcohol. Bij geen verbetering klachten binnen 3 dagen, arts raadplegen.
Bezoek dokter: Als de symptomen ernstig zijn en de medicijnen onvoldoende helpen. Als u zwanger bent. Als u benauwd of kortademig bent. Als u zeer gezwollen ogen heeft en er sprake is van gekleurd oogvocht. Als u uitsluitend aan 1 kant van het hoofd klachten heeft. Als u steeds oorpijn of hoofdpijn heeft. Kinderen die voor de eerste keer klachten hebben.
Bij zwangerschap: Nee
Bij borstvoeding: Nee

Waarschuwingen en gebruiksbeperkingen

Kan sufheid en slaperigheid veroorzaken. In dat geval mag men niet autorijden. Bij zwangerschap en borstvoeding alleen gebruiken na overleg met arts.

Dosering

Dosering: 0,5-1, afhankelijk leeftijd en gewicht
Max. Dagdosering: 0,5-1
Leeftijd: vanaf 6 jaar

Open bijsluiter

€ 12,95 € 11,00 (incl. btw)
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.