Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Pre­va­lin Al­ler­stop hooi­koort­s­ta­blet­ten 14 stuks

Pre­va­lin Al­ler­stop hooi­koort­s­ta­blet­ten

Prevalin Allerstop tabletten beschermen 24 uur lang tegen een loopneus, tranende ogen, benauwdheid en andere allergieklachten. Met één tabletje ben je binnen 2 uur verlost van al je hooikoortsklachten.

Werkzame stof: cetirizinedihydrochloride 10 mg.

Toepassing: Bij hooikoorts en vergelijkbare allergische reacties.

Gebruik: doorslikken met voldoende vloeistof
Gebruiken bij: Voor de verlichting van neus- en oogklachten die verband houden met seizoengebonden en niet seizoengebonden allergische rhinitis en/ of aanhoudende huiduitslag met hevige jeuk en vorming van bultjes (galbulten) waarvan de oorzaak onbekend is (urticaria).
Niet gebruiken bij: Intolerantie bepaalde suikers. Voor gebruik arts raadplegen bij nierfunctiestoornissen, moeite met plassen of epilepsie. Bij allergietest 3 dagen voorafgaand stoppen met gebruik. Niet i.c.m. alcohol. Bij geen verbetering klachten binnen 3 dagen, arts raadplegen.
Bezoek dokter: Als de symptomen ernstig zijn en de medicijnen onvoldoende helpen. Als u zwanger bent. Als u benauwd of kortademig bent. Als u zeer gezwollen ogen heeft en er sprake is van gekleurd oogvocht. Als u uitsluitend aan 1 kant van het hoofd klachten heeft. Als u steeds oorpijn of hoofdpijn heeft. Kinderen die voor de eerste keer klachten hebben.
Bij zwangerschap: Nee
Bij borstvoeding: Nee

Waarschuwingen en gebruiksbeperkingen

Kan sufheid en slaperigheid veroorzaken. In dat geval mag men niet autorijden. Bij zwangerschap en borstvoeding alleen gebruiken na overleg met arts.

Dosering

Dosering: 0,5-1, afhankelijk leeftijd en gewicht
Max. Dagdosering: 1
Leeftijd: vanaf 6 jaar

Open bijsluiter

€ 9,86 € 8,38 (incl. btw)
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.