Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Orange Planet Circulation maxx reviver (1 stuks)

Circulation Maxx - Reviver - Medisch hulpmiddel

Last van gezwollen voeten of enkels? Pijn in je benen? Een slechte doorbloeding? Dan is de Circulation Maxx Reviver iets voor jou. Deze elektrische spierstimulator kan deze vervelende kwaaltjes namelijk verminderen door middel van elektrische impulsen.

Je plaatst je voeten op de Circulation Maxx Reviver en vervolgens stuurt het apparaat elektrische impulsen door je lichaam. De pompende werking van je spieren die wordt veroorzaakt door deze impulsen, zorgt voor een beter doorbloeding. Ook overtollig vocht en afvalstoffen worden op deze manier ‘weggepompt’.

De Circulation Maxx Reviver werkt zowel op stroom als op batterijen, en is dus overal te gebruiken. Bovendien is het apparaat erg compact, waardoor je het gemakkelijk meeneemt op reis.

Het pakket van de Reviver bevat ook 4 zelfklevende gelpads, die je op bijvoorbeeld je rug of schouders kunt plaatsen. Op deze manier kun je de elektrische spierstimulator niet alleen gebruiken voor je benen of voeten maar voor je hele lichaam!

Het Circulation Maxx Reviver pakket bestaat uit:

• De Circulation Maxx Reviver
• Afstandsbediening
• Voedingsadapter
• Gebruikershandleiding
• 4 zelfklevende gelpads
• Verbindingskabels

In verband met de elektronische impulsen is de Circulation Maxx Reviver niet geschikt voor personen met een pacemaker en/of metalen implantaten. Ook bij zwangerschap, hartziekten, afwijkende bloeddruk, MS en epilepsie wordt gebruikt van deze elektrische spierstimulator afgeraden.

Toepassing
bloed doorstroming, spierstimulator, circulatie, booster, medic, medisch, stimulator, circulation, bloedcirculatie

Distributeur
Orange Planet
De Els 3A
5107RK Dongen

€ 169,95 € 122,50 (incl. btw)
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.