Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

O Keeffes Working Hands Handcreme 96 gram

O KEEFFES WORKING HANDS HANDCREME

O'Keeffe's Working Hands is een unieke samenstelling van vochtinbrengende ingrediënten om de gezondheid van uw huid te verbeteren. Het bevat een hoge concentratie van glycerine die intrekt, en het vochtgehalte van de huid behoudt om de beschadigde huid te herstellen. 

Een ander belangrijk onderdeel is allantoïne, een reukloos, non-toxisch en non-allergeen huid-protectant afgeleid van de plant smeerwortel. Het verwijdert dode huidcellen bereid de huid voor betere opname van vocht en hydraterende ingrediënten.

De creme krijgt nagenoeg uitsluitend positieve beoordelingen en is inmiddels 1 van de best verkochte handcremes in America. Met meer dan 10.000 positieve klant recensies op op 1 van de grootste amerikaanse webwinkels, kunt u er rustig vanuit gaan dat u met de o keeffe's creme een topproduct in huis haalt. 

Last van extreem droge handen? Gebruik dan O'Keeffe's Working Hands Handcrème. De handcrème verlicht en herstelt je huid binnen enkele dagen.
Gebruik de handcrème dagelijks om je handen te hydrateren, verder vochtverlies te voorkomen en het huidoppervlak te beschermen. Maak het verschil!

Let op! Bijna uitverkocht. Maximaal 10 stuks handcreme per bestelling

o.keeffes , o.keeffes,  handzalf , o'keeffs

Andere O'Keeffes:  o.keeffes , o.keeffes,  handzalf ,  O’keefe’s, o'keeffs

o'keeffe's lip balm ►

O'Keeffe's Healthy Feet 91 grams Voetencreme healthy feet ►

o'keeffe's healthy feet ►

O'Keef­fe's Skin re­pair bo­dy lo­ti­on ►

o'keeffe's working hands tube ►

 

O'Keeffe's Working Hands is een geconcentreerde handcrème die hele droge, gebarsten handen heelt, verlicht en herstelt. Het is klinisch bewezen dat O’Keeffe’s Working Hands bij dagelijks gebruik het vochtgehalte direct verbetert, verder vochtverlies voorkomt en een beschermende laag op het huidoppervlak aanbrengt. Binnen enkele dagen is het verschil voelbaar.

• Gegarandeerd verlichting
• Geschikt voor extreem droge, gebarsten handen
• Geurloos
• Niet vet
• Hypoallergeen

Ingredienten
Aqua, Glycerin, Stearic Acid, Sodium Hydroxide, Dimethicone, Ceteth-10, Laureth-4, Paraffin, Hydroxypropyl Methylcellulose, Allantoin, Octyldodecyl Stearate, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Acrylates/Acrylamide Copolymer, Paraffinium Liquidum, Polysorbate 85

Gebruik
Voor een optimaal resultaat kleine hoeveelheden gedurende de dag aanbrengen. Bij voorkeur na het handen wassen, na het douchen en voor het slapen gaan, aangezien dit de meest effectieve tijden zijn voor het hydrateren van extreem droge huid.

Milde prikkeling bij het aanbrengen op een ernstig droge huid is normaal. Stop met het gebruik als extreme- of aanhoudende irritatie wordt ervaren.

€ 9,99 (incl. btw)
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.