Volg ons!

5 Stuks O'Keeffes Working Hands Handcreme

AANBIEDING 5 x O KEEFFES WORKING HANDS HANDCREME ( 5 stuks )

O'Keeffe's Working Hands is een unieke samenstelling van vochtinbrengende ingrediënten om de gezondheid van uw huid te verbeteren. Het bevat een hoge concentratie van glycerine die intrekt, en het vochtgehalte van de huid behoudt om de beschadigde huid te herstellen. 

Een ander belangrijk onderdeel is allantoïne, een reukloos, non-toxisch en non-allergeen huid-protectant afgeleid van de plant smeerwortel. Het verwijdert dode huidcellen bereid de huid voor betere opname van vocht en hydraterende ingrediënten.

De creme krijgt nagenoeg uitsluitend positieve beoordelingen en is inmiddels 1 van de best verkochte handcremes in America. Met meer dan 10.000 positieve klant recensies op op 1 van de grootste amerikaanse webwinkels, kunt u er rustig vanuit gaan dat u met de o keeffe's creme een topproduct in huis haalt. 

Last van extreem droge handen? Gebruik dan O'Keeffe's Working Hands Handcrème. De handcrème verlicht en herstelt je huid binnen enkele dagen.
Gebruik de handcrème dagelijks om je handen te hydrateren, verder vochtverlies te voorkomen en het huidoppervlak te beschermen. Maak het verschil!

o.keeffes , o.keeffes,  handzalf ,

o'keeffs

Andere O'Keeffes: 

o'keeffe's handcreme ►

o'keeffe's lip balm ►

O'Keeffe's Healthy Feet 91 grams Voetencreme healthy feet ►

o'keeffe's healthy feet ►

O'Keef­fe's Skin re­pair bo­dy lo­ti­on ►

o'keeffe's working hands tube ►

 

€ 49,95 € 45,00 (incl. btw)
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.