Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

NEW CARE ZWANGER ZIJN/WORDEN

De volgende voedingssupplementen van New Care kun je, als je zwanger wilt worden of als je zwanger bent, met een gerust gevoel gebruiken:

Zwanger worden, zwanger zijn

Zowel voor, tijdens als na je zwangerschap ben je meer dan ooit bezig met je lichaam. Je investeert zo veel mogelijk in de gezondheid van jezelf en je kindje. De gezondheid van jou en je kindje staat voorop tijdens deze bijzondere periode in je leven. New Care Supplements heeft voedingssupplementen ontwikkeld die je hierbij kunnen helpen.

In de periode rondom je zwangerschap vinden veel veranderingen in je lichaam plaats. Er groeit nieuw leven in je buik en daarop past je lichaam zich aan. Naast een goede ontwikkeling van je kindje, is het belangrijk dat jij zelf ook in goede conditie blijft.

De behoefte aan vitaminen en mineralen neemt toe, omdat je kindje veel voedingsstoffen aan je lichaam onttrekt. Vitaminen en mineralen uit voeding zijn noodzakelijk voor de groei en ontwikkeling van je baby, maar ook voor een aangenaam verloop van je zwangerschap, voor een goede herstelperiode na de bevalling en in de periode dat je borstvoeding geeft.

Om te voorzien in de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen is in de eerste plaats een gevarieerde en evenwichtige voeding belangrijk. Dit zorgt voor een gezonde basis. Ter aanvulling kun je een voedingssupplement gebruiken.

De New Care producten  zijn verdeeld in de volgende groepen:

New Care Speciaal>, New Care Vitaminen>, New Care Kruiden>, New Care Mineralen>New Care Fyto>, New Care Bio Plant>, New Care Zwanger>, New Care Baby-Jongvolwassene>, New Care voor Top Sporters> New Care Product Categorieën >

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.