Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Nailner Colour 5 ml (2 stuks)

 Behandelt en maskeert
- Met ademende nagellak
- Speciaal ontwikkeld voor nagels die door schimmel zijn aangetast

Mooiere nagels in enkele ogenblikken 

Hoe werkt Nailner Colour?
Het is klinisch bewezen dat de formule van Nailner Kwastje kalknagels behandelt en voorkomt dankzij de unieke combinatie van de ingrediënten.

Nailner Kwastje bestrijdt de schimmelinfectie op drie manieren door:
1. In de nagel door te dringen: de nagel wordt verzadigd door de unieke combinatie van ingrediënten en de schimmel wordt bij de bron bestreden.
2. De infectie te stoppen door verlaging van de pH-waarde van de nagel zodat de omgeving weer gezond wordt en de schimmel wordt gedood.
3. Een nieuwe infectie te voorkomen omdat de aangegroeide, nieuwe nagel wordt beschermd door Nailner dagelijks aan te brengen.

Nailner Ademende Nagellak
Nailner Ademende Nagellak maskeert ontsierende beschadigingen met een aantrekkelijke, natuurlijk uitziende kleur, wat eenideale oplossing is om open schoenen te kunnen dragen. Deze ademende formule kan zowel op gezonde als geïnfecteerde nagels worden gebruikt.

Waarom geen normale nagellak? 
1. Het gebruik van gewone nagellak zal de schimmelnagel isoleren waardoor de behandeling van Nailner minder effectief zal zijn. 
2. Het gebruik van Nailner Ademende Nagellak zal de schimmelnagel niet isoleren waardoor de behandeling van Nailner effectiever zal zijn.
 

€ 30,80 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.