Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

Maybelline SuperStay 30H Active Wear Foundation 10 Ivory Foundation 30 ML

Ervaar tot 30 uur lang een volledige en langhoudende dekking met de SuperStay Active Wear Foundation 10 Ivory. De luchtige formule voelt comfortabel aan, geeft niet af en is waterproof. Voorheen Superstay 24H Foundation.

  • Langhoudende foundation voor volledige dekking zonder maskereffect
  • Voelt comfortabel en ademend aan door de luchtige active wear formule
  • Geeft een natuurlijk ogende, matte finish
  • Geeft niet af, waterproof & sweatproof
  • Verkrijgbaar in 12 kleuren

Productomschrijving

De Maybelline Superstay 30H Active Wear Foundation (voorheen Superstay 24H) voor een volledige dekking zonder maskereffect. Voelt comfortabel en ademend aan door de luchtige active wear formule die de poriën niet verstopt. Daarbij geeft de foundation een natuurlijk ogende, matte finish voor volledige shinecontrol. De foundation vlekt niet en geeft niet af op bijvoorbeeld kleding, sjaal of mondmasker. Daarnaast is de formule waterproof en sweatproof voor een langhoudend resultaat tot 30 uur lang*. Zo houdt zelfs een lange dag met regen of sporten je foundation niet tegen.

Het resultaat

De SuperStay Active Wear Foundation zorgt voor een volledige dekking die comfortabel aanvoelt door de luchtige active wear formule. Daarnaast geeft de foundation een natuurlijk ogend resultaat zonder maskereffect. Deze langhoudende foundation vlekt niet, geeft niet af en is waterproof tot wel 30 uur lang*. *zelfevaluatie door 163 vrouwen

Hoe te gebruiken?

Stap 1: Breng de foundation aan op de buitenkant van je hand. Stap 2: Begin vervolgens in het midden van je gezicht met het aanbrengen van de foundation en werk naar buiten toe. Stap 3: Blend als laatste de foundation in de huid met je vingertoppen, een foundationkwast of beautyblender voor een egaal resultaat.

Ze noemen New York niets voor niets The City That Never Sleeps. New York bruist en is altijd in beweging, net als haar inwoners. Maybelline New York zorgt ervoor dat je in een New York minute klaar bent met jouw make-up routine. De invloed uit New York is verder terug te zien in de on-trend producten. De producten zijn simpel in gebruik en doen wat ze beloven. Vaak ben je al in één stap klaar met een product waardoor je waardevolle tijd vrijspeelt.

€ 17,99 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.