Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen Kloosterveen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

MAYBELLINE OOGSCHADUW PALETTE THE NUDES - 12 BRUIN TINTEN

Ontdek het nieuwe musthave oogschaduw palette van Maybelline. Het palette heeft 12 verschillende tinten waarmee je verschillende looks kan creëren.

Waarom het werkt

Het Nude Palette: Het musthave make-up product van dit seizoen. Hiermee kan je de mooiste en meest uiteenlopende looks creëren.  Door de verschillende kleurnuances in het palette kun je je ogen meer expressie geven. Met de donkere tinten op het palette kun je diepte creëren en met de lichte tinten kun je delen van het oog oplichten.  Wist je dat je dit palette op meerdere manieren kan gebruiken? Met de lichte tinten van het palette kan je bijvoorbeeld niet alleen je oog, maar ook bijvoorbeeld je jukbeenderen of wenkbrauwen highlighten!

Tip van onze make-up artist

Met het Nude Palette van Maybelline kan je de meest uiteenlopende looks creëren. Ga voor een glowy look op jouw favoriete festival of ga voor een nude look op het strand. Wil je echt de show stelen? Ga dan voor een smokey look!

MAYBELLINE OOGSCHADUW PALETTE THE NUDES - 12 BRUIN TINTEN

THE NUDES OOGSCHADUW PALETTE IN THE NUDES

€ 15,99 € 8,00 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.