Deze Etos website wordt geëxploiteerd door Etos Assen onder de Etos winkelformule onder eigen voorwaarden van de franchisenemer!  Winkelwagen ►
Etos Folder

MAYBELLINE COLOR SENSATIONAL LIPSTICK 547 PLEASURE ME RED

Ontdek de Color Sensational lipstick van Maybelline! De luxe lipstick voor sexy, verzorgde lippen. Met de vier kleurfamilies Reds, Pinks, Plums en Nudes heeft Color Sensational Lipstick jouw kleur altijd in huis! Ben je opzoek naar een mooie rode kleur? Dan zit je met de Reds van Color Sensational helemaal goed!

Waarom het werkt

Deze lipstick bevat verzorgend honing-extract en vitamine E voor gehydrateerde en zachte lippen. Dankzij het unieke Color Control System van deze lippenstift wordt de kleur in een flexibele laag op de lippen verzegeld, zodat de lippenstift niet uitloopt of in de fijne lijntjes rond de mond gaat zitten. De formule bevat zuivere pigmenten voor prachtige lippen met sensationele kleur.

Tip van onze make-up artist

Het aanbrengen van lipliner voordat je lipstick gebruikt zorgt ervoor dat de kleur van je lipstick goed blijft zitten. Daarnaast kun je met een lipliner de vorm van je mond mooi gelijk tekenen én het voorkomt dat je lipstick straks misschien uitloopt. De kleuren van de Color Sensational lipliners van Maybelline New York zijn perfect afgestemd op de kleuren van de Color Sensational lipsticks, zodat er altijd een lipliner is die past bij jouw favoriete lipstick!

€ 12,49 (incl. btw)

TERUG NAAR OVERZICHT PRODUCTEN

 
       
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.
Lees meer.